2777
2789
عنوان

بیاید از کارهای شوهرم بگم🥹🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 34 پست

چون از اول اينطوري نبوده مطمين باش خانوادش پرش كردن

بهش گفتن زن ذليلي و توي اين مايه ها 

اين شوهرتم داره سرت داد بيداد ميكنه ،مسخره ميكنه كه اقتدار توي خانوادش به دست بياره

چون از اول اينطوري نبوده مطمين باش خانوادش پرش كردنبهش گفتن زن ذليلي و توي اين مايه ها اين شوهرتم دا ...

اتفاقا خانوادش خیلی تشویقش میکنن که پشت زنت باش حتی خودشونم میگن این پسرمون اخلاق نداره حتی دوماد خودشون یه جوری باهمسرش برخورد میکنه که من میگم کاش شوهر منم یادبگیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داشت ادامه میداد که وسط. حرفش یه چی گفتم تا ساکت شد اونا خندیدنی این بدتر یه ویز جدید رو میکرد یدفعه ...

نذار احترام بین تون از بین بره، بهتر بود اول از خریداش حسابی تشکر میکردی و بعد میگفتی عزیزم چرا نوشابه نگرفتی و... و اگه هم گفت دوغ درست کن خب بدون نعنا درست میکردی، چیزی نمیشد که 

چون از اول اينطوري نبوده مطمين باش خانوادش پرش كردنبهش گفتن زن ذليلي و توي اين مايه ها اين شوهرتم دا ...

شایدم اقتدارش پیش خانمش از بین رفته و ربطی بخانوادش نداشته باشه،، حفظ اقتدار مرد خیلییی سخته و باید با سیاست و کاربلد بود و نقاط مثبت رو تقویت کرد واز اول باید حد و مرزهاهم مشخص کرد 

اتفاقا خانوادش خیلی تشویقش میکنن که پشت زنت باش حتی خودشونم میگن این پسرمون اخلاق نداره حتی دوماد خو ...

تحت تاثير يه نفر هست 

بعدم ببين مثلا من پدرشوهر خودمو ميگم

جلو روم قربون صدقه ام ميره ،’خوشگلم  و جيگر بابا ميگه

بعد يه سري كه  گوش واستادم همچين داشت شوهرمو شست و شو مغزي ميداد كه نزار زنت بره سر كار من خودم شاخ دار اوردم ، ميگفت واويلااااا، نزار اينقد كار كنه

اينه كه كلا حواست رو جمع كن

اتفاقا خانوادش خیلی تشویقش میکنن که پشت زنت باش حتی خودشونم میگن این پسرمون اخلاق نداره حتی دوماد خو ...

خیلی خوبه ک خانوادش ازت حمایت میکنن پس شماهم سعی کن از راه درست و باسیاست و اخلاق خوب خودت باعث بشی ک ایشونم از شما تاثیر پذیر باشه و شروع به تغییر

بریدم اصلا اعصاب نداره جلو مهمون های غریبه یه طوری برخورد میکنه انگار یه زن و مرد پیریم که از هم خست ...

باهاش حرف بزن بگو چرا چیشده ترو

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
داشت ادامه میداد که وسط. حرفش یه چی گفتم تا ساکت شد اونا خندیدنی این بدتر یه ویز جدید رو میکرد یدفعه ...

ببین عین شوهر منه البته این بعد رفتاریش که توی جمع دهن لق بلد چرت و پرت بگه تا همه بخندن