2777
2789
عنوان

بیاید از کارهای شوهرم بگم🥹🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 34 پست

مشکل بزرگی نیست 

فقط هنوز مرد نشده 

این روزاشم بنویس تا وقتی عوض شد بخونی لذت ببری از اینکه مردش کردی

🇵🇸✌🏻می کنند اسلام و قران را فدایت اما ؛ از کیسهٔ خلیفه می بخشند اینان تو را (بیتی برای ایران) 🌿دو تا زن که باید بشناسی راشل کوری میترا کمایی 🌿من عمل منکم سوءً بجهالة ثم تاب من بعده و اصلح فإنه غفور رحیم💗اسلام دینی است که در آن بزرگترین گناه ناامیدی از خداوند است💗زر نبارد از آسمان به سرش ، یا خودش دزد بوده یا پدرش/ فما جاع  فقیر الا بما متع غنی

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین گلم منم مثل الان شما که سر یه مسیله کوچیک و نابلدی با دوستام و... مشورت میکردم و هرکدوم یه چیزی میگفتن و حال من بدتر و ازاونطرف خشم و گیر دادن به شوهرم بیشتر و زندگیم خیلی الکی بهم ریخت تا الان ک چند تا دوره و کلی اموزشهای اینستا رو دتبال میکنم و تازه میفهمم نباید با هرکسی مشورت کرد شماهم بهتره درمورد همسرت اول با مشاور و بعد آموزشهای لازم رو ببینید تا حال خودت و همسر و زندگیت عالی بشه

خانمها من اینجا توی نی نی سایت مشکلات رو میخونم کامل حس میکنم زن هایی که سیاست یا ظرافتهای زنونه ی کمتری دارند انگار مشکلات زناشویی بیشتری دارند. لامصب این سیاست چیه که بعضیا انقد خوب دارند و بعضیا مثل خودم یه سر سوزنم نداریم. من شوهرم از اوناست که یه همسر زیبا با کلی ظرافت زنونه و عشوه و قر و فر میخواد اونوقت من خیلی خشک و سرد و بی روح شدم هر روز هم بدتر از دیروز میشم. میرم یه لباس خوشگل بپوشم میگم وای توی این لباس راحت نیستم دوباره برمیدارم لباس قدیمیم رو میپوشم😭 آخه چراااااا؟ شوهرم اوایل زندگی خیلی تابع بود میشد خیلی سر به راهش کرد الان ولی دیگه انقد رابطه مون بیشتر هم از سمت من سرده اصلا دوست ندارم ببینمش. البته اینم بگم اونم خیلی ایراد داره ها اصلا سر به راه و زبر و زرنگ نیست انگار نه انگار مرده باید زندگی رو جمع کنه همه چی به دوش منه.

خداوکیلی یکی یه تاپیک بزنه خانمهای باسیاست و باحوصله بیان یه کم درس یادمون بدن