2777
2789
عنوان

کیا آسنترا استفاده کردن

132 بازدید | 34 پست

من الان سه هفته ست دارم میخورم از یک چهارم شروع کردم واسه اضطراب و افسردگی فعلا که تاثیر نداشته دارم دق میکنم 

خدایا یعنی میشه منم حالم خوب بشه🥺🥺🥺

غربت کسی نباش که تو را وطن دانسته...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره استفاده کردم خیلی خوب بود ،یکی از بهترین دکتر ها برام نوشت ، دختر خالم تو بارداری میخورد دکترش گ ...

واسه اضطراب و افسردگی؟ چند وقت بعد تاثیرشو دیدید؟

واسه اضطراب و افسردگی؟ چند وقت بعد تاثیرشو دیدید؟

یک ماهه جواب داد ، والا وضعیت من خیلی وخیم بود رفتم دکتر دو ساعت توضیح دادم حالم خرابه شوهرم رفت دارو گرفت گفتم شاید سره کارم که فقط یه قرص نوشته همونم حالمو خوب کرد ، افسردگی بود و کلا فکر میکردم فکر میکردم همشم افکار منفی ،اتفاقات منفی رو تو ذهنم مدام تکرار میکردم ، در اصل همون نشخوار ذهنی ، افکار منفی

۶ ماه،آهان شما اولشه،حداقل ۲ هفته طول میکشه اثر بزارهاگه خوب نشدی به دکترت بگو عوضش میکنه یا دوزشو ب ...

با فلوکستین کامل خوب شدید؟ من خیلی میترسم خوب نشم 

صبحا با لرز و اضطراب از خواب بیدار میشم 

یک ماهه جواب داد ، والا وضعیت من خیلی وخیم بود رفتم دکتر دو ساعت توضیح دادم حالم خرابه شوهرم رفت دار ...

یک ماه که کامل خوردید؟ دز ۵۰ بود؟ من از یک چهارم شروع کردم فعلا که تاثیری نداشته از دلشوره دارم میمیرم دوساعته دارم گریه میکنم