2777
2789

چیکار کردین 

لطفا انرژی منفی ندین و فقط کسایی که حاجت گرفتن بگن

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من حضرت معصومه رو واسطه قرار دادم بین خودمو خدا ، ازش بچه خواستم ، 

یک هفته بعد اومد تو خوابم یکی، 

گفتن که خانم واسطه شده برات پیش خدا ، خدا بهت بچه میده به زودی🥹

روز شهادت امام رضا هم نذر کردم گفتم اگر سال بعد این موقع حالمه باشم یا بچه داشته باشم 

تااخر عمرم نذری میدم 

که سال بعدش حامله بودم روز شهادتشون🤍

این خواهر و برادر رئوف به من روسیاه خیلی عنایت کردن 💔

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
بیشتر ببینید
میشه بگین چیکار کردین چه دعایی خوندین چه نذری کردین

ص 7 تایپیکام 

تاپیک درمورد همسرم زدم کامل و جامع داستان زندگیم و معجزه های امام رضا رو تو زندگیم گفتم 

وقتی بیکار بودی برو بخون 

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

فقط کافیه تو خلوت خودت ازشون از ته دلت بخای 

بری حرم دعا کنی 

نتونستی بری حرم عکس حرمو نگاه کن دعا کن 

بگو من شما رو واسطه قرار میدم بین خودمو و خدا

از رحمتشون ناامید نشی 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
بیشتر ببینید
من حضرت معصومه رو واسطه قرار دادم بین خودمو خدا ، ازش بچه خواستم ، یک هفته بعد اومد تو خوابم یکی، گف ...

عزیزززم❤️ خداروشکر 

میشه اگر زحمتی نیست برای منم دعا کنی امسال بخت خوبی نصیبم بشه یکی بیاد با ویژگی هایی که دلخواهمه قسمتم بشه 🫂 خدا خیرت بده الهی خدا نگه دار خودتو وخاانواده ات باشه

من حضرت معصومه رو واسطه قرار دادم بین خودمو خدا ، ازش بچه خواستم ، یک هفته بعد اومد تو خوابم یکی، گف ...

خداروشکرک صداتوشنیدن

میشه ازت بخوام بادل پاکت برای منم دعاکنی شایدصدای شمارودرحقم بشنون😢🙏

منم  امسال رفتم مشهد 

اول از خدا بعدم امام رضا   بچه خاستم ..

وقتی برگشتم از مشهد   هر از گاهی   نماز ۲رکعتی  میخوندم هدیه  ب امام رضا   یا حضرت فاطمه   هدیه میکردم و باردار شدم 

عزیزززم❤️ خداروشکر میشه اگر زحمتی نیست برای منم دعا کنی امسال بخت خوبی نصیبم بشه یکی بیاد با ویژگی ه ...

من روسیاه ترینم اما به روی چشم حتما دعات میکنم 

برای حضرت معصومه صلوات بفرست یه مدت ، مطمئن باش بهت نزدیک میشه مطمئن باشششش💚

بیشتر ببینید
من روسیاه ترینم اما به روی چشم حتما دعات میکنم برای حضرت معصومه صلوات بفرست یه مدت ، مطمئن باش بهت ن ...

قربونت عزیزم مرسی 

اره میخوام تسبیح هم بگیرم تو حرمشون پخش کنم