2777
2789
عنوان

خانما کیا از امام رضا یا حضرت معصومه حاجت گرقتن

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 25 پست
منم امسال رفتم مشهد اول از خدا بعدم امام رضا بچه خاستم ..وقتی برگشتم از مشهد هر از گاهی نماز ...

خدا برات نگهش داره 

نوه نتیجه هاتو ببینی الهی 

آره میدونم از مهربونی این دو خواهر و برادر هر چی بگم کم گفتم 

میشنون صدامونو، اگر صلاح باشه برامون جورش میکنن🥹🤍💚

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
بیشتر ببینید
خداروشکرک صداتوشنیدنمیشه ازت بخوام بادل پاکت برای منم دعاکنی شایدصدای شمارودرحقم بشنون😢🙏

من بنده ی رو سیاه خدا هستم 

نمیدونم چرا به من لطف داشتن 

ولی به روی چشم عزیزم ان شاالله خدا برات بخاد هر آنچه آرزویش رو داری❤️💚

بی پروا دعا کن که دعا اثر داره 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حضرت معصومه رو واسطه قرار دادم بین خودمو خدا ، ازش بچه خواستم ، یک هفته بعد اومد تو خوابم یکی، گف ...

هعی کاش واسطه ی منم بشن پیش خونواده ی عشقم 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

قربونت عزیزم مرسی اره میخوام تسبیح هم بگیرم تو حرمشون پخش کنم

اگر رفتی حرم سلام منم برسون بهشون 

نذر کردم به پسرمو ببرم پابوسش، اما هنوز که سعادت نصیبم نشده برم

حاجتت روا میشه به زودی 💚

بیشتر ببینید
من بنده ی رو سیاه خدا هستم نمیدونم چرا به من لطف داشتن ولی به روی چشم عزیزم ان شاالله خدا برات بخاد ...

روسفیدترین بودی ک جوابتودادن 

الهی ک خدابچتوحفظش کنه وسایت همیشه بالاسرش باشه

ممنونم ازت مهربون🙏😭

هعی کاش واسطه ی منم بشن پیش خونواده ی عشقم

ان شاالله 

بیشتر ببینید
روسفیدترین بودی ک جوابتودادن الهی ک خدابچتوحفظش کنه وسایت همیشه بالاسرش باشهممنونم ازت مهربون🙏😭

لطف داری عزیزم 

الهی هر چی از خدا میخای بهت بده ، ان شاالله معجزه شو ببینی به زودی🩷💚

برا یه مادر هیچ دعایی بهتر از دعایی که کردی نیست..

ممنونم بابت دعای قشنگت 💖

انرژی مثبتت هزاربرابر برگرده به خودت😍🥰

بیشتر ببینید

من سرطان خون داشتم ۷سالگی ب امید خدا و لطف امام رضا شفاپیداکردم

حسبی الله ونعم الوکیل.                                                           خدایا هم میدونی،هم میتونی🙏    مادرم 😘😍❤️