2777
2789
عنوان

ازدواج 💍وصلت با ترک ها 🍷 تجربشو داری بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 6458 بازدید | 249 پست
گفتم که هر رفتاری کلیت نداره‌. نمیتونید نسبت بدید. ولی اینکه ژن شون خاصه غیرقابل انکاره

وقتی یه رفتار تو یه قومیت زیاد میشه افراد اون قوم به اون رفتار معروف میشن و اتفاقا میشه بهشون نسبت داد .

چرا خاصه؟ به چه دلیل ؟ بخاطر کدوم د

رفتار ؟

پس اینطور باشه اون ویژگی های مثبتی ک شمام گفتید رو نمیشع نسبت داد 

نژاد پرست یعنی کسی که نژاد  خودشو خاص و برتر میدونه یعنی دقیقا همین حرف شما

جالب اینجاست شما ترک ها با صراحت میگید نژاد ما خاصه اونوقت وقتی کسی بهتون میگه نژاد پرست بهتون بر هم میخوره !!

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گفتم که هر رفتاری کلیت نداره‌. نمیتونید نسبت بدید. ولی اینکه ژن شون خاصه غیرقابل انکاره

من خودم اصلا نژاد پرستی رو دوست ندارم 

اما متاسفانه ترک ها به شدت نژاد پرستن و اینو قبول دارم و زیاد دیدم 

ما ی چند تا منطقه داریم که ترک نشین هستن

شما قمی هستید عزیزم ؟

بله چند تا منطقه هستن ک کلا اونجا ترکی صحبت میکنن

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

با خود همسرت باید طی کنی .و خب بستگی به فرهنگ خانوادگیشونم داره مثلا شوهر من کمک میکنه ولی مادرم هرب ...

آره انگار کارای خونه رو خیلی بد میدونن ترکا

ان شاءالله که خیره

یـکی رو انتخـاب کن که وقتی کنـارت داریش، دیگه متـوجه چیزهایی که نداری نشی :)
اینم یه نمونه

خودشون میگن نژاد ما خاصه اونوقت بهشون میگی شما نژاد پرستید بهشون بر هم میخوره 

من خودم اصلا نژاد پرستی رو دوست ندارم اما متاسفانه ترک ها به شدت نژاد پرستن و اینو قبول دارم و زیاد ...

همه ی ترکا اینجوری نیستن

ما ترکیم ولی ب شدت شهر ما غریبه پرستن ،یعنی یکی از شهر دیگه باشه یا فارسی صحبت کنه کارش خیلی راحتتر از بومی ها جلو میره

همه ی ترکا اینجوری نیستنما ترکیم ولی ب شدت شهر ما غریبه پرستن ،یعنی یکی از شهر دیگه باشه یا فارسی صح ...

بله درسته 

ولی اکثر ترک ها متاسفانه نژاد پرستن مخصوصا تبریزی ها 

ترک های شهر های دیگه درصد نژاد پرستیشون کمتره 

پس چرا اکسم بهم بی توجهی میکرد !!فقط زمانی که پیشش بودم یا تلفنی حرف میزدیم اوکی بود کم کم رفتارش تغ ...

گفتم هر جور آدمی تو هر جا پیدا میشه این قرار نیست همه مثل هم باشن تو یه خانواده همه مثل هم نیستن هرکی یه جوریه چه برسه به یه قوم.

داداش مجرد نداری عزیزم ؟😂

ن ولی ی پسرعمو دارم وضع اونا ازما بهتره 

اتفاقا دنبال دخترم هستن ک براش زن بگیرن 

ی شاستی زیر پاش و ی خونه ۴۰۰ متری داره 

میخای جورش کنم😁😁😁البته خودم حسرت میخورم میگم کاش ازمن بزرگتربوذ منو میگرفت🥲🥲🥲🥲😁

عذرمیخوام فرهنگ شون چه بدی داره که با رفتن به اصفهان تغییر کرده؟😄

نگفتم بدی داره فرهنگشون. فقط این موردی که من دیدم به واسطه ی سالها زندگی اینجا از فرهنگ اینجا هم تاثیر گرفتن و نسبت به خانواده ای که سالها توی شهر تبریز و فرهنگ مختص خودشون زندگی کردن یه کم متعادل تر شدن چون اینجا درکنار آدمهایی از فرهنگ و قومیتهای متفاوت از قومیت خودشونم زندگی کردن

ن ولی ی پسرعمو دارم وضع اونا ازما بهتره اتفاقا دنبال دخترم هستن ک براش زن بگیرن ی شاستی زیر پاش و ی ...

وای 😂😂 

کیس آماده داری تو دستت 😂😂

حیف که فعلا خیلی کوچیکم😂😂

شما چند سالته مگه؟