2777
2789
عنوان

ترس ها وخجالت های مسخره ی زندگیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 101685 بازدید | 1085 پست
از آشنا شدن و صحبت کردن با آدم جدید میترسم منظور جنس مخالفهاز اینکه برام خواستگار بیاد میترسم و واقع ...

دوست منم از ازدواج میترسید

از خواستگاری تا هرچی که مربوطه بهش

۴۰ سالشه مجرده

حتما تراپی برو

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم قران خوندنو یادم میدی

قلم قرآنی بخر

قلمو زیر آیات میگیری خودش میخونه

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...

بیشتر ببینید

اگر تنهایی برم بیرون از راه رفتن تو خیابون،مکان سر بسته و ...خلاصه هرجایی خجالت میکشم مخصوصا اگر کیف نداشته باشم 

سریع راه میرم تا کسی متوجهم نشه ولی بیشتر متوجهم میشن

خیلی عجیبه

اگر امضام رو خوندی واسم صلوات بفرست تا رسالت زندگیم رو پیدا کنم.

غذا خوردن تو جمع رسمی😐با اینکه خیلی آروم و بی صدا غذا میخورم به اصطلاح ملچ ملوچ نمیکنم اصلاااا ولی ...

منم دقیقاا همش احساس میکنم صدا غذای خوردن میاد 😐😐با این که آروم میخورم هر لحظه میترسم 

هــمـسر مــون سـانــگ مـیـن❤️🌱  متعهد✨  نشده بگم چقده دلم واسه ی چشمای تو تنگه ...

من از تنهایی بیرون رفتن متنفرمممم از اینکه موقع راه رفتن یه مرد از کنارم رد بشه استرس میگیرم خجالت میکشم از رستوران رفتن بدم میاد وخجالت میکشم برو تو رستوران غذا بخورم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.