2777
2789
عنوان

باعث مرگ فنچم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 42 پست

منم یبار از ترس یه سگ دویدم از خیابون رد بشم بعد سگه هم دنبالم دونید بعد ماشین بهش زد . انقد ناراحت بودم حتی رفتم ازش کلی معذرت خواهی هم‌کردم . اما اون خداروشکر زنده موند فقط پاش زخم شد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم یبار از ترس یه سگ دویدم از خیابون رد بشم بعد سگه هم دنبالم دونید بعد ماشین بهش زد . انقد ناراحت ...

خوشبحالت زنده موند 

اما میمرد هم گناه نداشت 

من به خاطر بی مسئولتیم مستقیم یه پرنده رو کشتم💔

منم یبار از ترس یه سگ دویدم از خیابون رد بشم بعد سگه هم دنبالم دونید بعد ماشین بهش زد . انقد ناراحت ...

خدایی چجوری معذرت خواهی کردی؟😂😂

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
خوشبحالت زنده موند اما میمرد هم گناه نداشت من به خاطر بی مسئولتیم مستقیم یه پرنده رو کشتم💔

از عمد ک نکردی عزیزم. حواست نبوده. بجاش برا کبوتران دونه بریز. صدقه بده. یه کمکی ب ی نفر بکن. تا حالت خوب بشه. 

منم یادمه بچه بودم میومدم ماهیای عید رو دونه دونه شکموشونو باز میکردم تا ببینم چخبره توشون 

بعد مثل چی گریه میکردم حتی خاکشونم میکردم و میگفتم شما در حال علم کشته شدین(هربار هم به کارم ادامه میدادم)

خوشبحالت زنده موند اما میمرد هم گناه نداشت من به خاطر بی مسئولتیم مستقیم یه پرنده رو کشتم💔

براش فاتحه بخون، باش صدقه بده، شبای جمعه براش خیرات کن😂

بابا یه فنچه که حالا به هر دلیلی مرده، آدمش میمیره، چه برسه به پرنده‌ی ریقو😂

حالا بجای قنبرک زدن، پاشو به بعدیا برس و مراقبشون باش که اونا رو به دیار باقی رهسپار نکنی 😂

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
رفتم پیشش وایسادم گفتم توروخدا منو ببخش بخدادحواسم نبود نمیخواستم اینجوری بشی معذرت میخوام حلالم کن. ...

خب، اونوقت اون چی گفت؟ 

گفت که بخشیدتت و حلالت کرده؟😂

بنظرم همین که ماشین به خودت نزده برو خدا رو شکر کن، ضمنا اگه ماشین بهت میزد آیا اونم میومد عذرخواهی کنه؟😂

براش فاتحه بخون، باش صدقه بده، شبای جمعه براش خیرات کن😂بابا یه فنچه که حالا به هر دلیلی مرده، آدمش ...

دمت گرم حرفت خیلی آرومم کرد😂

واقعا دلیلشم نمیدونم شاید اصلا من باعثش نبودم 

اصلا دلم نمیاد تو چشمای هیچ کدوم از پرنده هام نگاه کنم 😭

ولی توهم الکی خودتو ناراحت نکن هم مریض بودی هم کاریو از عمد نکردی بجاش جبران کن مثلا حواست به پرنده ...

بخدا من محوم انقدر مشکل دارم اصلا فکره فنچا نبودم ):

سعی میکنم امیدوارم کارماشو بگیره