2777
2789
عنوان

ترس ها وخجالت های مسخره ی زندگیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 103881 بازدید | 1085 پست
من از دلقک ها میترسم خیلی زیاد

جریان این ترسه چیه؟ بعدشم دلقک توی سیرکه، هرجایی هم اصولا سیرک نداره، مثلا من که توی شهر بزرگم فقط یه سیرک داره. فکر نمی کنم سیرک همه جا باشه پس چجوری می ترسی؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره ناشناس بهم زنگ بزنه😶‍🌫😕

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

بیشتر ببینید

پس چرا من از هیچ چی نمیترسم یا خجالت نمیکشم

اتفاقا دوست دارم موقع رفتن به جمع محکم سلام بدم همه به احترامم از جاشون بلند بشن 😂😂😂یا بشینم صحبت کنم و گاهی وقتها اسکول کنم مردم رو 

فکر کنم غیرعادیم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید

من ازتاریکی وتنهایی میترسم

ازدسشویی های بزرگ یادسشویی هایی ک‌ایینه قدی دارن خیلی میترسم

ازاینکه شوهرم فوت کنه ومن نتونم پول اجاره خونمونو بدم میترسم

ازاینکه توجمع چیزی بگم خودم فک کنم خیلی بانمکم بخندم وبقیه نخندن خیلی میترسم😂😂😂😂

من ازسوسک خیلییی میترسم خونه قبلی مون پرسوسک بود قدیمی وسوسکای بزرگ شب میخوابیدی سوسکا تو لباست پشت یقت وول میزدن تااینکه خودم برنامه کارنت نصب کردم فقط با دعوت کردن دوست تونستم پول دربیارم یه خونه نوساز تر پول پیش خونه جور شد ازاون خونه اومدیم بیرون خدایا شکرت شمام میخای پولدار بشی کارنت همین الان ازبازار نصب کن باکدمعرف من 4b11571739 قسمت دعوت دوست بزار درآمد زایی کن بادعوت من وارد بشی  105هزارتومن به کیف پول کارنت میاد دوستات دعوت کن هر1میلون رسید قابل برداشته واقعا عالیه امتحانش کنین بیکار نشینین

بخوام تکراری نگمم

از دیت اول و اینکه نخواسته بشم میترسم 

از بدنم بدون لباس خجالت میکشم نه اینکه هیکلم بد باشه اتفاقا خوبه پوست و ترک و یسری تیرگی ها خجالت میکشم

از چهرم تو عکسا خجالت میکشم ازبس که بدعکسم

از اینکه ی ادم بالاتر و بهتر از خودم ببینم تو جمع و بخوام باهاش هم صحبت بشم خیلیی میترسم

از  اینکه با کراشم چشم تو چشم بشم خجالت میکشم

ازدواج کنم بوی دهنم صبح نیاد، آب دهنم وقت خواب بیرون نزنهموهای صورتم جووشام🥺

اگە کسی دوستت داشتە باشە همەی اینا هیچ کە زشت نیستن تازە براش بامزەن و قربون صدقش میرە یااگە مشکلی داشتە باشە باهاش باخودت سعی میکنە حلشون کنە

یەزمانی یە پارتنر داشتم شبا پشت گوشی با هم میخوابیدیم من همیشە خجالت میکشیدم دهنمو مث اسب آبی باز میکنم موقع خواب،من قبل اون خوابم‌میبرد و اون مدت زیادی منتظر میموند اونطوری نگام‌میکرد ازم اسکرین شات میگرفت فردا قربون صدقم میرفت!!!

حتی موهای صورتمم کە ازش خجالت میکشیدم رو انداختە بود حالت شوخی و مسخرە بازی مثلا میگفت عشقم باز کە سیبیلات دراومدە،من مییییگم کە اگە بە سیبیل باشە شما از من‌ مردتری

یا میگفت عشقم وقتشە بیای نامزدم کنی حلقە برام بیاری،منظورش ریش سیبیلام ببود