2777
2789
عنوان

ترس ها وخجالت های مسخره ی زندگیتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 102321 بازدید | 1085 پست

وای این مسخره نیست 

چن ساعت پیش رفتم لیزر کل بدن از بس خجالت کشیدم اشک ریختم بخدا  خیلی بد بود 

ولی مجبور بودم برم

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از اینکه برم یه مهمونی و نفر اخری باشم که میرم و مجبور بشم برم به اون همه ادم سلام بدم

وای منم ، امروز مهمان داشتیم میخواست روبوسی کنه ولی من عقب وایستادم و فقط دست دادم اونم منصرف شد 😂🤦🏼‍♀️

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

من از تنهایی خرید کردن میترسم 

چون هیچوقت مادرم نمیزاشت تنهایی خرید کنم و بعد ۱۸ سال یهو ولم کرد ک برو تنهایی بخر 

هر وقتم خریدم شروع کرد نق زدن ک این چیه و کیفتش داغونه یا گرون خریدی ..

یکی نبود بگه مادر من خب  تو اب پریدنو یادم ندادی الان انتظار داری کرال سینه بزنم برات؟😑

هنوزم ک هنوزه همونم یکم بهتر شدم ولی ترجیحم اینه یکی حین خرید پیشم باشه ..

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از بی پولیمون خجالت میکشم و اعتماد به نفسمو گرفته مامانم هرجا میره از بی پولیمون میگه بهش میگم چر ...

احتمالا سنت زیر ۱۷ ۱۸سال هست که از این مورد خجالت میکشی 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

اکثر چیزایی که کاربران گفتند البته خیلی کم

توی اتوبوس میترسم اشتباه پیاده شم ، اضطراب پیدا میکنم ، یا چند روز قبل از مهمانی دادن ....

احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند  استالین دیکتاتور روسیهً ،خواست که برای او مرغی بیاورند او آنرا گرفت در حالیکه با یک دست آنرا میفشرد با دست دیگر شروع به کندن پرهای آن مرغ کرد مرغ از درد فریاد می زد و سعی می کرد از هر راه ممکن فرار کند. پس از پایان کار به یارانش گفت: "حالا ببینید چه اتفاقی می‌افتد" او مرغ را روی زمین گذاشت و چند دانه گندم جلوی او ریخت و از او دور شد همکارانش دیدند که مرغ بیچاره در حال درد و خونریزی او را دنبال میکند استالین با دانه‌های گندم ، مرغ را به هر گوشه از اتاق بسمت خود می‌کشید در همه این مراحل مرغ پی در پی ، او را تعقیب می‌کرد و قدم به قدم همراه او بود!!استالین گفت:مشاهده می‌کنید که مرغ با وجود تحملِ تمام دردهایی که من برای او ایجاد کردم؛ به دنبال من می‌آید  احمق‌ها به همین راحتی اداره می‌شوند!
بیشتر ببینید
من از بی پولیمون خجالت میکشم و اعتماد به نفسمو گرفته مامانم هرجا میره از بی پولیمون میگه بهش میگم چر ...

منم مثل تو بودم خیلی خجالت می‌کشیدم 

الان چند ماهیه خودم بدتر شدم به همه میگم پول نداریم

مامانت راست میگه چشم زخم خیلی بده

موقع از خیابون رد شدن خجالت میکشم...خیلی استرس دارم و دست و پامو گم میکنم

ازاینکه کسی بدون ماسک منو ببینه خجالت میکشم ( اما این مسخره نیست درست و طبیعیه از نظر خودم)

عاااااشق گربه هاااا🥺🤍اگه اومدی سایت عقده هاتو خالی کنی تاپیکام نیا و ریپ نزن..

وای منم ، امروز مهمان داشتیم میخواست روبوسی کنه ولی من عقب وایستادم و فقط دست دادم اونم منصرف شد 😂� ...

بنده خدا 😂😂

[army] از ما آرمی ها میپرسید بی تی اس چی داره که انقدر علاقه مندید بهشون ؟ چی ازشون بهتون رسیده؟ باید بگم که از وقتی صدای نامجون رو شنیدم ، فهمیدم زندگی چقدر میتونه زیبا باشه ..🥲 جین با لبخندش همیشه حالم رو خوب میکنه و شوگا با کلامش به من یاد میده که درد و سختی ها رو میشه تبدیل به قدرت کرد 🥲 مگه میشه انرژی بی پایان هوپی رو فراموش کرد ؟ اونی که همیشه منو تشویق میکنه به شادی و رقص 🥲 جمن با احساساتش به قلبم نزدیک میشه و وی با صدای دلنشینش منو از غم و ناراحتیام دور میکنه و میبره یه دنیای دیگه 🥲 کوکی بهم یاد میده هیچ وقتِ هیچ وقت تسلیم نشم و همیشه دنبال رویاهام برم ..🥲 نگید لطفا آرمی ها بچن .. ما هممون اهداف بزرگ خودمونو داریم ..هر آدمی نیاز به یه الگو و نقطه قوت داره که خب برای ما این هفت تا پسر هستن 🥲💜دنیای ما با بی تی اس رنگی شده 🥲 تویی که تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی یه جمله یادگاری برام بنویس ؛ تو دفترم یاد داشت میکنم ..🥲🫂

بیشتر ببینید