pariناز مدیر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 16414 عنوان لعنت به ژنتیک بد🎀 | مشاهده متن کامل بحث + 3162 بازدید | 130 پست بدتر از بینی کشیده که نوکش گوشتی هستش و یذره هم جدیدا افتاده ، فکر نکنم داشته باشیم.متنفرم از این ژنتیک مزخرفم. گند زده تو قیافم.الانم شرایط عمل ندارم تا یکی دو سال دیگه حداقل.میدونم کاری نمیشه کرد ، فقط واسه اینکه سبک بشم نوشتم. صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست... 1404/01/06 | 00:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pariناز مدیر استارتر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 16414 منم بینیم افتضاح بود خانوادگی همینیم.ولی الان عمل کردم به آرامش رسیدم هرچند واقعا زجر کشیدم حتی از ف ... چه خوب که عمل کردی و الان ارامش داری😭🎀 صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
pariناز مدیر استارتر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 16414 هزارررر درصد بدترم هستمن اینقدر مریصی های ژنتیکی دارم که دیگه ریزش موی جلوی سر و دماغ زشتم و اینا اص ... 😭😭😭حرفت درستهولی خیلیام هستن که نه بیماری ژنتیکی دارن ، نه نقص اونچنانیما گناهی نکردیم که جای اونا نیستیم صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
pariناز مدیر استارتر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 16414 دآرهمن تو اینستاگرامم رژ قرمز زدم و عکس نیمرخ صورتمو گذاشتم طوری که قوزش کاملا مشخص باشه ، همه میگن ... خب شاید تو واقعا خوشگلی و بینیت باعث زشت شدنت نشدهمن بنظرم خیلی معمولیم صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
pariناز مدیر استارتر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 16414 اما بد نیست واقعابینی یکتا ناصر هم نوکش گرد و گوشتیه اما قشنگه بینی بکتا ناصر کجا من کجا صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
مامانهصدراوسوگل عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 1473 و منی ک بینی و دندون قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️
kokab22 عضویت: 1403/06/02 تعداد پست: 1373 من اتفاقا حس میکنم توی صورت پر ، بینی بزرگ گم میشه و زیاذ معلوم نیست. بخاطر همینم رژیم نمیگیزم.البته ... نمدونم بعضیا همینجا بهم اینجوری گفتن
pariناز مدیر استارتر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 16414 عنوان رو خوندم ترسیدم ، فکر کردم خدایی نکرده بیماری مثل سرطان یا دیابت و اینا داری خداروشکر که سالمی ... ما متاسفانه ژنتیکی دیابتم داریم و حتی غالبا توی فامیلمون بخاطر این از دنیا میرن ، فقط توی یه سن خاصی استارت میخوره و من هنوز نرسیدم به اون سن.فعلا این بینی خیلی ازارم میدهخیلی چیزا رو بخاطرش باختم چون اعتماد به نفسمو گرفت و فکر میکنم اگه این شکلی نبود اعتماد به نفس بیشتری داشتم🫠 صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
princes8speach عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 1849 خب شاید تو واقعا خوشگلی و بینیت باعث زشت شدنت نشدهمن بنظرم خیلی معمولیم خب آره هستم ماما هستم با افتخار کوردم
pariناز مدیر استارتر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 16414 و منی ک بینی و دندون 😭😭😭 صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
pariناز مدیر استارتر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 16414 خب آره هستم خب دیگه منم جات بودم ب بینیم افتخار میکردم صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
مامی_زرشکی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 6432 چه خوب که عمل کردی و الان ارامش داری😭🎀 واقعا نمیدونی من چه زجری کشیدم.همه ش دستم جلو بینیم بود اعتماد بنفسم پیش دوستام و جمع خانواده همسر صفر بود صحبت نمیکردم زیاد توی جمع
pariناز مدیر استارتر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 16414 واقعا نمیدونی من چه زجری کشیدم.همه ش دستم جلو بینیم بود اعتماد بنفسم پیش دوستام و جمع خانواده همسر ص ... درکت میکنم واقعاالان بهتر شدی؟🫠 صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
لبخندخدااا عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 467 وای منم دماغم گندسهر وقت میرم مازندران احساس قربت نمیکنم😂😂 فک و فامیل دماغشون خوبه یا حداقل به صور ... مازنی دماغشون گنده اس مگع؟
مامی_زرشکی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 6432 درکت میکنم واقعاالان بهتر شدی؟🫠 خیلی خوشگل شدم.همه میگن .صورتم ناز شده واقعا
pariناز مدیر استارتر عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 16414 خیلی خوشگل شدم.همه میگن .صورتم ناز شده واقعا خوشحالم برات😭 صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...