2777
2789
عنوان

کسی دعای علقمه خونده برا نابودی دشمنش

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 31 پست
خوندم جواب نگرفتم

باز هم بخون

14 شبه انگار  

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی کم برای من اثر داشته حالا شایدم توهم زدم ولی دلم می‌خواسته ضربه کاری بخورن جادوگرا ولی مثلاً دی ...

دعای علوی مصری هم میگن خوبه

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

بیشتر ببینید
باز هم بخون14 شبه انگار

من ۴۵ شب خوندم

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

بیشتر ببینید
مگه تو دعای علقمه باید نفرین کنی؟

تو خود دعا اینجوریه ک هرکی هرچی برامون انجام داده به خودش برگرده بنظرم

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیشتر ببینید

یعنی اصلا جواب نمیده؟

بیشتر ببینید
من ۴۵ شب خوندم

اون دعای بعدشم خوندی؟ 

اینبار نماز استغاثه حضرت و بخون ان شاءالله  مشکلت رفع شه

بیشتر ببینید
چه فایده دوباره بره برام طلسم بگیره

خب علقمه بخونم ب نیت دور شدن ازت دور شدن دشمن ازت ت متن دعام میخونی اسم نیار ولی ت ذهنت باشه .

نماز حضرت زهرام بخون باز من خوندم امشب شب سومه دیشب کابوس دیدم ولی بازم دارم ادامه میدم 

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

تو خود دعا اینجوریه ک هرکی هرچی برامون انجام داده به خودش برگرده بنظرم

اره میگ هرکی بدی بمن کرد بخودش برگرده 

ی قسمتش نوشته هرکی بمن بدی کرد بخودش برگرده 

یجاشم نوشته بود گمونم هرکی من خواست زمین گیر کنه خودش زمین گیر شه