2777
2789
عنوان

یک سوال دارم اگه یک پسری بگه که

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 55 پست

ادمی که انقدر ضعیفه که قرص میخوره 

یا میره با دعوا خانوادشو راضی میکنه

مشخصه که هنوز بچس و امادگی ازدواج نداره 

اسم اینکارام عشق نیس 

بچه بازیه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من چرا خنده م گرفت. ینی چی جلو روت تو مجازی با باباش دعوا کرذه. مگه فیلم سینماییه 😐

ویدیوکال کرده ببین دارم با بابام دعوا میکنم😅

انگار افتخاره

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بیشتر ببینید
من بدتر باورش نمیکنم به محبت زیادی شک دارم طرف جلو من به باباش احترام نمیذاره بعد به من احترام میذار ...

چمدونم فش میداد بهش حالا میگی من چی بگم بهش چیکار کنم بخدا استرس دارم

بنام غرور و قربانی هایش.... :)🖤

ویدیوکال کرده ببین دارم با بابام دعوا میکنم😅انگار افتخاره

نه گف یک لحظه واستا داشت ب باباش فش میداد باباش گف غلط کردی چی کم گذاشتم قرص خوردی 

حالا میگی من چی بگم بهش چیکار کنم بخدا استرس دارم

کسی که همچین زندگی داشته بعد یه مدت بهش فشار میاد از شدت کار بعد میگه هاااا دیدی بخاطر تو همچین شد ب ...

حالا میگی من چی بگم بهش چیکار کنم بخدا استرس دارم

۴ ماه

😑🤣🤣🤣🤣

جمع کنید خودتونو بابا سر ۴ ماه این مسخره بازیا رو کردین؟

تو ک خیلی کم سن و سالی ولی پسره اصلا آدم سالمی نیس از آینده بترس

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
سخت در اشتباهی بعد اون پسر ب خانوادش پناه میبره وتورو رها میکنه پس از همین الان کات کن

چیکار کنم چجوری کات کنم‌ خودمم دوسش دارم خود احمقم باعث شدم اینجو بشه امشب حالا چیکار کنم

بچه ها پسری که دربرخورد حضوری خیلی خوب باشه و معلوم باشه ازت خوشش میاد ولی پیامات خیلی دیر به دیر سی ...

نه :) فکر نکنم 

آنلاینه دیر سین می‌کنه یا افه؟