2777
2789
عنوان

زن داداشمو انفالو کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1873 بازدید | 128 پست
باید محضری ثبت بشه که اعتبار داشته باشهیعنی بعد از عقد برن یه محضری برادرتون رسما اونجا ثبت کنهمهریه ...

بله مهریه  هم داره  متاسفانه

ولی ثبت محضری نشده  اگه نشده باشه  نمیتونه سریع طلاقو پیاده کنه؟

پدرو مادر من ساده هستن بهمراه داداشم

منم که  نمیدونستم بعدا فهمیدم

کلا فریبمون دادن.

باید محضری ثبت بشه که اعتبار داشته باشهیعنی بعد از عقد برن یه محضری برادرتون رسما اونجا ثبت کنهمهریه ...

در هر صورت طلاق هم درخواست بده کی داره که مهریه  بخواد بده

زن چه حق طلاق باشه چه نباشه در صورت داشتن مهریه  خب میرسه بهش ولی با توجه به وسع مالی مرد بصورت قسط بندی مگه داده نمیشه؟ یکی بیست تومن حقوق داشته باشه کامل  ازش میگیرن؟ یا نصفشو؟

یا خونه و ماشین مرد رو ازش میگیرن؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در هر صورت طلاق هم درخواست بده کی داره که مهریه بخواد بدهزن چه حق طلاق باشه چه نباشه در صورت داشتن ...

اگه مرد خونه و ماشین به نامش باشه 

و خانم مهریه اش بذاره اجرا همه میتونه تصاحب کنه و باقی مهریه هم قسط بندی میشه

تمام طلاهایی که براش میخرید فاکتورش داشته باشید 

مگر اینکه برادر شما قبل از اقدام همسرش برای مهریه تمام اموالش به نام پدر و مادر بزنه و بگه هدیه بوده

دستم خورد زود فرستاده شد 

اگه مرد خونه و ماشین به نامش باشه 

و خانم مهریه اش بذاره اجرا همه میتونه تصاحب کنه

مگر اینکه برادر شما قبل از اقدام همسرش برای مهریه تمام اموالش به نام پدر و مادر بزنه و بگه هدیه بوده

باقی مهریه به وُسع مرد قسط بندی میشه مثلا می‌برن سالی یک سکه مدام اعتراض میزنید که در وسع ما نیست میکنن سالی نیم سکه خب دختر بخواد سالی نیم سکه بگیره عمرش داره هدر میره مجبور میشه ببخشه جدا بشه

تمام طلاهایی که میخرید فاکتورش پیش خودتون نگه دارید که بعدا بتونید ثابت کنید

تمام پول هایی که برادرتون میخواد بهش بده دستی نده بریزه به حسابش ،حسابی که به نام خودش که بعدا تمام اون پول ها به عنوان نفقه حساب بشه

اگر ثبت محضری نباشه فاقد اعتبارهولی شنیدم باز بستگی به قاضی داره

ثبت محضری نیست  از وکیلی  هم پرسیدم  گفت با ثبت محضری  دختر میتونه  وکیل  بگیره بابت  این حق

ثبت محضری نیست از وکیلی هم پرسیدم گفت با ثبت محضری دختر میتونه وکیل بگیره بابت این حق

بله ثبت محضری مهمه 

ببینید من خودمم خانمم ولی انقد عروس شما طلاق طلاق میکنه به ضرر خودشه چه تو ماجرای خود طلاق که دادگاه پشت مرد هست چه بعد طلاق هم تبعاتش برای خانم بیشتره 

ولی نمیخوام تو دلتون خالی کنم کسی که مدام طلاق طلاق میکنه آخر طلاق میگیره

عروس خاله ام و دوستم مدام اسم طلاق آوردن 

عروس خاله ام بعد هشت سال جدا شد دوستم بعد 14 سال

همه رو نخوندم‌

بهتره جدا شن چون نه برادر شما نه همسرش هیچکدوم به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن،زنداداشتون با این تفکرات مسمومش،داداشتون هم با بی عقلیش که قشنگ داره به حرف زنش گوش میده برای محل ندادن به خواهر مادرش.

البته اگه اصل داستان و رفتار زنداداشتون واقعا این چیزی باشه که شما گفتین

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

استارتر فقط اینومیدونم بعدا برادرت ازکارهای زنداداشت زده میشه وسرهمین چیزا دعواشون میشه به اختلاف میافتن . چون نمیتونه تاابدبرادرتو ازشما دورکنه .الان اولشه بزار یه دوسه سالی بگذره میبینی

خب تهدید به طلاق بکنه والا ما دیدیم طلاق بیشتر به ضرردختره تا پسرفکر میکنه مهریه میتونه بگیره مهریه ...

پسر تا زمانی که زن باکره هستش نمیتونه عدم تمکین بگیره

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

در عجبم میگید داداشم اینکارو میکنه اونکارو میکنه

مگه بچس مگه یادش رفته زحمات پدر مادرشو

هیچکسی نمیتونه تربیت چند ساله رو تو شش ماه عوض کنه

والا ماهم عروسیم با اینکه خانواده شوهرم آدم نیستن و هرچی به همسرم میگیم بازم اجازه نمیده از گل نازک تر بهشون بگیم

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!