2777
2789
عنوان

زن داداشمو انفالو کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1888 بازدید | 128 پست
من اینو درک میکنم و اتفافا به برادرم گفتم پیش ما نازشو بکش جرمت نگه دار همه جوره نشون بده دوسش دا ...

مشکل داره پس عزیزم خدا صبر بده بهتون داداشت هم مقصره البته چرا باید شمارو ضایع کنه

آره مردم اعصابشونو از تو جوب پیدا نکردن که هر ندید بدید و تازه به دوران رسیده ایی بیان بزنه خرابش کن ...

من خودم هزار تا مشکل دارم  از جسمی  تا اقتصادی و ....

ولی شش ماهه همش با خانواره افتادیم تو غصه و استرس

انفالو کردم  ب لبن رسبده بود منتظر جرقه بودم که بهم بی احترامی  بشه تا  بزنم ب سیم اخر هر چه باداباد 

عروسی هم که بختطر انفالو کردن خواهرشوهر و اینکه گفته به داداشش ما رو ضایع نکن بخواد طلاق  بگیره بهتر گم شه زودتر

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مشکل داره پس عزیزم خدا صبر بده بهتون داداشت هم مقصره البته چرا باید شمارو ضایع کنه

نمیدونم  برا ما هم معما

من خودمو کشیدم کنار کامل

خواهرمم داره همین کارو میکنه  

میمونه مادرم که  اونم میگه  بعد عروسی  اینا قرار کات کنه  

امیدوارم  بچه دار نشن  اصلا  بخدا راضی شدم به همین  که  بچه ای نیادچون دختره  ردی هستش کلا

داداش من مجرد بود با یه خانمی ازدواج کرد که قبلا با شوهر سابقش هشت سال زندگی کرده بود جدا شده بود الان دوسال ازدواج کردن 

از همون اول بدون اینکه بحثی پیش بیاد با ما بد بود گارد داشت نمیدونم چرا 

دوران عقد اصلا خونمون نیاد میگفت روم نمیشه در صورتیکه خیلی رودار بود عید هم که شد نیومد خونه ما 

دیگه به زور هشتم عید اومد 

بااینکه تمام جهیزیه برادرم گرفت دختره گفت پدرم نداره اجازه نداد ما در حد نیم ساعت بریم خونه برادرم ببینیم کادو بدیم

سر عقد به برادرم گفت پدر مادرت کادو ندن چون اونا کادو بدن پدر منم باید کادو بده نداره ما کادو ندادیم 

برادرم عروسی نگرفت مستقیم رفتن سر زندگیشون گفتیم کادو میبریم خونه شون که راهمون ندادن

بعد برادرم اون روز زنگ زده  میگه خیلی سرافرازم کردین شما حتی کادو سرعقد ندادین کم براتون زحمت کشیدم 

چقد فحشمون داد تلفن قطع کرد دیگه قطع رابطه کرد 

زنشم پشت تلفن گفت کاری میکنم به دیدن برادرتون حسرت بشین 

هیچی الان 9 ماه دوتایی مُردن ازشون خبری نیست 

چیکارش کردید؟ چی شد؟

یه دفعه چنان شستمش که مرده شور نشوره 

من که محلش نمیکنم زیاد

تلفناشو جواب نمیدم 

رفت و اومد در حد خیلی کم 

بابامم اصلا تو چشاش نگاه نمیکرد جوری که متوجه شده بود و به داداشم گفته بود داداشم گفته بود نه اشتباه میکنی 

مامانمم ساز مخالف هست هرکسی رو من بگم بده بیشتر میخواد خودشو چرب کنه بره تو طرف اونو من به حال خودش رهاش کردم ولی قبول کرده که عروسمون عوضیه 

قشنگ نداشته هاشو به روش اوردم که خودشو جمع و جور کنه هر چی رو دل خودمو و فامیل و خانواده بود بهش گفتم 

ما هم به عروسمون هی رو دادیم هی براش سنگ تموم گذاشتیم. داداش احمقمم هی پرورش کرد و فکر کرد الان زن گ ...

همشون همینن فکر میکنن ازدواج میکنن دیگه پدر مادر و خانواده باید فدای زن بکنن

ما حرفی نداریم خودمون از طلاق و جدایی میترسیم راضی نیستیم ولی سپردیم به خودشون دختره میگه دوسش دار ...

خب تهدید به طلاق بکنه والا ما دیدیم طلاق بیشتر به ضرردختره تا پسر

فکر میکنه مهریه میتونه بگیره مهریه به علت گرانی سکه سالی نیم سکه میبرن 

بعد پسر میتونه حکم عدم تمکین بگیره بره دنبال زندگیش

دوست ندارم به ضرر هم جنسم حرف بزنم ولی این اینطوری حرف میزنه به ضرر خودشه نه شما

خب تهدید به طلاق بکنه والا ما دیدیم طلاق بیشتر به ضرردختره تا پسرفکر میکنه مهریه میتونه بگیره مهریه ...

مممون  از راهنماییت موقش شد اینا رو به داداشم بگم

والا منم  خدا شاهده  همش به داداشم گفتم اولویت زنرگی تو بابد زنت باشه و....

خدا ما منو بکشه که  بخام راضی باشم  اتفاقی برای دوتاشون بیفته تا زندگیشون خراب بشع

ولی  من وکیل زندگی خودمم دیگه دوست ندارم باشم جلو چشمشون 

من هر کاری که یک عروس رو تو دوره نامزدی شاد کنه تو جایگاه خودم کردم ولی ایشون کلا حساسبت داره به وجود ما ! منم توان ندارم دیگه  همسرمم دیگه  راضی  به ادامه ی این سبک نیست و میگه  خودتو محو کن .من والا شهر زندگیمم جدا هستش از اولش محو بودم بخاطر فاصله و....

تو این ۶ ماه چند بار کوتاه دیدمش و فقط عید سه روز بودین کنار هم من نمیخواستم بیام عید ولی گفتن اولین عید ایشونه و ناراحت میشه 

عیدیشم دادم همه جور دورش گشتم روز سوم فقط دزدکی به داداشم گفتم  حرمت پا رو نگه دار همین باعث داد و قال و توهین ایشون شد و منم اتاقو ترک کردم و بعد رفتنشون تصمیم گرفتم که دیگه نباشم نه واقعی و نه مجازی

یعنی بخاطر آنفالوکردن شما میره برای طلاق؟؟ بره برنگرده

برا ی هر چیزی بهانه و تهدید طلاق داره

لابد دنبال مهریه ست داره اشتباه میکنه با این قیمت سکه  ها و درامد نه چندان  بالای برادرم  نمیتونه مهریه خوب بگیره

کلا انگار تو تنش بزرگ شده ارامش براش معنی نداره

یه دفعه چنان شستمش که مرده شور نشوره من که محلش نمیکنم زیادتلفناشو جواب نمیدم رفت و اومد در حد خیلی ...

افرین 

من فعلا زیادروی نکردم چون تو عقد هستن 

ولی خب با انفالو سوزوندمش شاید خود این حرکتم زیاده روری بوده داداشم پیام داد که داره گریه میکنه و میگه طلاق و ....

۶ ماهه عقده و اندوه ریخته  تو دل مادرو پدرمو....

منم با توجه  به بی حرمت ی های داداشم تو جمع که  حالا یا ب جدی یا به شوخی ولی منجر به  ضایع شدن ما پیش عروس میشد تصمیم گرفتم  که از داداشمم چشم پوشی کنم و با دو تاشون کات کنم.

چون من هر چتدین ماه برادرمو میبینم تلفن زدنو که زن داداشم قدغن کرده به برادر

دیدار جضوری هم  میگم که قدغن هستش داداشم یک دقیقه با مادر و یا ما خواهرا  خلوت کنه و ازش بپرسیم در چه حال

هر جا داداشم میره همراهش هست!

رابطه ی دداشمو با دوستاش و فامیل هم داره کات میکنه

داشتن این برادر و ادامه ی این تنش برای داشتنش مزخرف و بیفایده ست باید ولشون کرد خودشونو پیدا کنند یا لابد جدا شن

در هر صورت ما هر صراطی بریم این دختره حساسیت داره و حقیقتش کلا میترسم که جلو دیدم باشه و یا من باشم

در واقع همه ی ما رو سزخورده کردن هیج شادی و خوشحالی بابت این ازدواج تو خونه ی ما نیست

داداش من مجرد بود با یه خانمی ازدواج کرد که قبلا با شوهر سابقش هشت سال زندگی کرده بود جدا شده بود ال ...

کاش برا ما هم  نمی اومد دیگه طوری شده که مادرم  راضی  هیچ کدوم نیان  نه داداشم نه زنش.

منم چون میدونستم کتر به اونجا میکشه که بگه با دادشتون کلا کات کنید(البته  عملا تا حدی اینطوری  کرده بود) منم  با این حرکتم  یعنی  انفالو کردن  بهش رسوندم که  کلا کاتم با دوتاشون.

خب تهدید به طلاق بکنه والا ما دیدیم طلاق بیشتر به ضرردختره تا پسرفکر میکنه مهریه میتونه بگیره مهریه ...

حق طلاقو هم گرفته  متاسفانه  ولی خب وکالت نداده برادرم  

حق طلاق فکر نکنم باعث  بشه  خانم کامل بتونه  طلاق بگیره  درسته؟

حق طلاقو هم گرفته متاسفانه ولی خب وکالت نداده برادرم حق طلاق فکر نکنم باعث بشه خانم کامل بتونه ...

باید محضری ثبت بشه که اعتبار داشته باشه

یعنی بعد از عقد برن یه محضری برادرتون رسما اونجا ثبت کنه

مهریه هم داره؟

چون معمولا خانواده ها توافق میکنن یا حق طلاق یا مهریه