2777
2789
عنوان

روز مرگ مثلا (پدرم ) دست میزنم و میخندم

| مشاهده متن کامل بحث + 3560 بازدید | 136 پست
دقیقا روز مرگ پدرم من داشتم قر میداد به تخم مرغم نبود که مرده آشغاااال یه عالم آرایش کردم رفتیم اندا ...

وای💔یعنی ممکنه چیکار کرده باشه که اینقدر رنجیدی از دستش :) 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

او اوه موضوع و جنایی کن؟ اره از نظر امثال شما، هرچی که مربوط به درک و عواطف و عقل باشه، جنایی و هدف ...

مگه نمیدونی قضاوت مذهبیون گناهه

قضاوت تهمت فحش هرچی که بگی اگه طرف مذهبی نباشه عین چی حلاله 

البته به مذهبیا توهین نشه همه مذهبیا اینجوری نیستن... 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بی ربط ترین کامنتی ک میشه گذاشت :

اگه اتفاقی واسه پدرتون بیافته اولش فکر می کنید راحت شدید ولی بعدش حالتون از الآنم بدتر میشه

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.
بیشتر ببینید
بله برا منم گزارش زدنخوشحالم از این همه فشاری شدن😉

منم زدم براش! 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
اتفاقا حرفای خودش هدف دارهاصلا کاملا بی پایه و اصول حرف زد هیچ حرف اشتباهی ندیدم تابحال از شما اینجا ...

متشکرم از شما

ب خودم افتخار میکنم

💚✨تماشای تو در واقع؛ تماشای بهشته..💚✨هه ناسه کم جیگات ها ناو دلم🩵

درسته آدم از مرگ دشمنشم شاد نمیشهاما وقتی یکی به یک فردی انقدر ظلم میکنه و پی در پی عذاب و زجرش میده ...

دقیقا منم دیدم کسایی که منتظر مرگ‌ یه نفر هستند اونطرف هیجوره نمیمیره و فقط خود اون آدم زندگیش تباه شده 

منم کسایی هستند که اذیتم میکنن ولی هیچوقت آرزوی مرگشون را نمیکنم فقط بخدا میگم سپردمشون دست خودت 

هرجور خودت بلدش هستی جوابشو بده 

امیدوارم پدر اسی هم یکم به خودش بیاد و آسایش زن و بچه هاش رو نگیره

مگه نمیدونی قضاوت مذهبیون گناههقضاوت تهمت فحش هرچی که بگی اگه طرف مذهبی نباشه عین چی حلاله البته به ...

دقیقا، واسه خودشون ثوابه

واسه ماها گناه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
تو هم براش گزارش بزن

تا جایی که میدونم در این تاپیک ب کسی توهین نکردم

دوست عزیزمون نمی‌دونم چرا اینقدر آمپر چسبوندن😁

💚✨تماشای تو در واقع؛ تماشای بهشته..💚✨هه ناسه کم جیگات ها ناو دلم🩵

اتفاقا فقط باید جهان هستی درس بده چون فقط قضاوت میکنن

مشکل اینه هستی اول امتحان میگیره بعد درس میده! 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اگه اتفاقی واسه پدرتون بیافته اولش فکر می کنید راحت شدید ولی بعدش حالتون از الآنم بدتر میشه

نباشه  ۳۶۵ روز عرق سرد نمیکنیم

استرس نداریم ‌

سفره  رو پرت نمیکنه  

‌......

حالمون خوب میشه    بنظرم  شما خبر نداری خونه  ما بچه ها چخبرع

خدایا شکرت

متشکرم از شماب خودم افتخار میکنم

افتخار کن

چون از کسی که باهات درافتاده، مشخصه چه درک بالایی داری

بیشتر ببینید