2777
2789
عنوان

روز مرگ مثلا (پدرم ) دست میزنم و میخندم

| مشاهده متن کامل بحث + 3764 بازدید | 136 پست
میشه دهنتو ببندی من کجای حرفام گفتم خوشبختم خب واقعاا هم نمی‌فهمم چون تا حالا ندیدم کسی به پدرش همین ...

وقتی می‌ای می‌گی وای من عاشق بابامم داری پز می‌دی. ندیدی دلیل نمی‌شه وجود نداشته باشه. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

دقیقا درست میگه از این نظر کهمن همیشه میام و بی حرمتی میکنم به والدین احمق و بیشعورو کاردرستی میکنم ...

اتفاقا حرفای خودش هدف داره

اصلا کاملا بی پایه و اصول حرف زد 

هیچ حرف اشتباهی ندیدم تابحال از شما 

اینجا هم ندیدم

دختر خاله ام نیستین ک الکی طرفدارس کنم

حرفتون توی این تاپیک بوی حق میداد

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
دقیقااخه تجربش نکردن . انسان تا تحربه نکنه زندکیش نکنه درس نمیگیره الان پدر خانمی محبت و عشق بو ...

آدم خودش باید خیلی چیزا رو بفهمه درک کنه تا بعدا طبیعت و کائنات مجبورش نکنه با تجربه کردن بهش بفهمونه

آدم با تجربه تا عمق وجودش درک میکنه ولی بدون تجربه هم میتونه درک کنه انسان یه ویژگی خاص داره به اسم قدرت درک کردن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

او اوه موضوع و جنایی کن؟ اره از نظر امثال شما، هرچی که مربوط به درک و عواطف و عقل باشه، جنایی و هدف ...

شما طرف صحبت من نبودین 

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید

خوشا به حال  دخترایی  که  وایمیسن  تو سایت جلو ما  ، چه عشقی  تحربه کردید  پدر دختری  

اخه شما که  زجر و زار نزدی  از پدری که از کودکی کتکت زده  تو خودتو خیس کنی

خوش بحالت 

هر کس پدر و مادر بد داره، برنامه ی زندگی پس از زندگی رو بهشون معرفی کنید. 

داخل یه سری از قسمت ها نشون میده که والدین بر اثر بد رفتاری با فرزندان، چه عذاب دردناکی رو اون دنیا متحمل شدند! 

البته این عاق شدن ها و انتقام از جانب خداوند، زمانی اتفاق میفته که یکی از طرفین، حد و حدود خدا رو نگه داشته باشه و از دستور خدا و از حد و مرز خدا خارج نشه. 

وای شما چجوری از پدرتون متنفرینمن حاظرم جونمم واسش بدم 🥺🥺

عزیزم  پدر شما   لایق محبته  اما متاسفانه  ما چنین پدری  نداریم

مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است 
آدم خودش باید خیلی چیزا رو بفهمه درک کنه تا بعدا طبیعت و کائنات مجبورش نکنه با تجربه کردن بهش بفهمون ...

اتفاقا  فقط باید  جهان هستی  درس بده  چون فقط قضاوت میکنن

شما برای خودت متاسف باشبازم میگم که شما و این موضوعات مشکوکین و به نظرم هدفدار براتون گزارش زدم و ام ...

گزارش بزن جانم

و من خیلی خوشحالم که تعلیق بشم بخاطر دفاع از حقیقت

خوشحالم با شماا و امثال شما همفکر نیستم!!!!

💚✨تماشای تو در واقع؛ تماشای بهشته..💚✨هه ناسه کم جیگات ها ناو دلم🩵

امضاشو بخونی میفهمی طرف کیا هست طرف کسایی هست که مردسالاری رو رواج دادن 😏

بله برا منم گزارش زدن

خوشحالم از این همه فشاری شدن😉

💚✨تماشای تو در واقع؛ تماشای بهشته..💚✨هه ناسه کم جیگات ها ناو دلم🩵

شما طرف صحبت من نبودین

مهم نیست

نمی تونم ببینم یکی الکی تهمت میزنه  ب کسی یا میخواد بحث و به بیراهه بکشونه و  ساکت باشم 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید