2777
2789
عنوان

بیست سالمه و حتی یه خواستگارم نداشتم نگرانم برای آینده

| مشاهده متن کامل بحث + 6107 بازدید | 243 پست

واوچجوری واقعا طی العرض کردی؟ یارو ۵۰ سالش ماشین و خونه ندارع 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
کلا

منم داره ۲۱سالم میشه 

عین خودت دانشگاه خوب رشته خوب خانواده سرشناس و وضع مالیمونم متوسط و خوبه عین خودت ماشین هم دارم 

قیافمم خوبه یعنی خودم راضیم

ولی موردی برام پیش نیومده که پسری بیاد جلو و پیشنهاد آشنایی بده ولی حقیقتا فکر نمی‌کردم دغدغه جدی باشه این مورد 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

غیر اینه؟😂

خب من تاجایی ک. تونستم دلداری دادم اما حس میکنم تو جمع یخی ینی گرم. نمیگیری خون گرم نبستی و اینکه تو فامیل حتما کسایی هستن یه پرس و جو کم غیر مستقیم از زیر زبون مامانت بکش گرچه کسی باشه میگن بهت مگر خودشون نخوان شوهر کنی

منم عین خودت بودم 

عاقبت بیست و یک سالگی شوهر کردم 

با این تفاوت که من نه خونه داشتم نه ماشین😬

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید
زاستش منم خیلی ناراحتم که زیاد ندارم حالا نه این که قصد ازدواج داشته باشم نه ولی این که بقیه خاستگار ...

شما کاملا منو درک میکنی

با این تفاوت که حتی یه داغونم نیومده خواستگاریم

اینقدر دخترا ی الان داغون شدن بلانسبت همشون ج شدن دختره نجیب پیدا نمیشه پسرا هم دیوونم مگه ازدواج کنم عین همون با یه ملیون تومن میتونن داشته باشم. نمونه اش داداشم.

میگه آدم واسه یه لیوان شیر گاو نمیخره.

حق دارن والا . نسل ما کجا دخترای الان کجا