2777
2789
عنوان

خانوما پیر بشین از بچتون توقع دارین ازتون نگهداری کنه آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 40 پست

اره انتظار دارم چون من خیلی سختی کشیدم پسرم و بدنیا بیارم با عالم و ادم جنگیدم .

اما در کل از الان همسرم میگه ب فکرشم کع واسه پیری سرمایه داشته باشیم اگه ناتوان شدیم پرستاربگیریم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اول خدا کنه جوری پیر بشم محتاج نشم بتونم از پس کارام ب بیام اگه هم خدا نکرده غیر این بود پرستار میگیرم مزاحم بچم نمیشم تازه اینجوری از چشم نمیفتم بیشتر احترامم سرجاشه من خودم همیشه با مادرم اسیر بودم دکتر بیمارستان واقعا خسته شده بودم همیشه ازم توقع و انتظار داشت جونم در اومده بود خودم نمیخوام مزاحم بچم بشم 

دخترم ما دوران تلخی داشتیم شیرین هم داشتم خوشی خودم رو کردم یا نکردم قرار نیست سر بار بچه هام باشم باعث ناراحتی  زندگشیون باشم پس سرای سالمندان برا چیه دوست ندارم زندگی دخترم با مشکل مواجه شه بخاطر من انشالا پسرم هم تشکیل خانواده داد همین طور دورت بگردم مادر

نه واقعا انتظاری ندارم 

ولی این نسل های ۲۰،،،۳۰ خیلی توقع بالایی از فرزند هاشون داشتن و دارن 

به نظرم یک از دلایل این توقع بالا نا آگاهی هست،،،، که تولید مثل هدفی برای رفع نیازهای سالمندی خود میدونن

ان شااللّه انقد زمین گیر نشم که محتاج نگهداری بچه ام باشم ، ولی دلم نمی‌خواد بارم رو دوش بچه هام بیوفته ، ولی توقع احوالپرسی و سر زدن حداقل کاریه ک بچه بتونه برام انجام بده

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

امیدوارم احتیاج پدر و مادرم به بچه ها

و احتیاج من به بچه هام نیفته

ولی اگر روزی خدای نکرده پدر مادرم نیازمند من شدن

صادقانه خدمت میکنم

تا این چرخه ادامه داشته باشه 

حداقلش اینه که دستگیری از پدر مادر پیش خدا گم نمیشه 

هرکه دستگیری کرد یک جا خدا دستشو خواهد گرفت