2777
2789
عنوان

ب نظرم بارداری بعد از چهل سالگی

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 71 پست
مخالف شدید هستمهر چیزی هر کاری یه زمان مشخص دارهواقعا آدمای که تازه تو ۴۰ سالگی فکر بچن رو درک نمیکن ...

چه بی ربط 

یعنی کسی که چهل سالگی ازدواج میکنه بچه بیاره بی عقله؟!!

اصلا قبل حرف زدن فکرم میکنین؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونی که تازه ۳۸ سالگی یا ۴۰ سالگی ازدواج می کنه یا کسی که وچار نازایی بوده یا به هر دلیلی نتونسته در ...

آره خب.شاید بارداری اول با بارداری مثلا هفتم هشتم مادر کلی تفاوت داشته باشه وضعیت جسمی مادر... مادر من زن قدیمه با چندتا بارداری و زایمان

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

الان میان قورتت میدن 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
چه بی ربط یعنی کسی که چهل سالگی ازدواج میکنه بچه بیاره بی عقله؟!!اصلا قبل حرف زدن فکرم میکنین؟

برای همین بهش میگم که دخالت نکن و سرت تو زندگی خودت باشه ،اینجا برای هرچیز چس ناله میکنن 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

خب سنش بالاست دیگه دستشم جدیدا شکسته و... هیچی دیگه

از این نظر پرسیدم که به روحیات مادر هم بستگی داره. بعضی مادرها روحیه قوی و مستقل دارن بعضی هاشون خیلی خیلی وابسته بچه هاشونن.

ایشالا دستشون بزودی خوب بشه و بار کاری شما هم کمتر بشه

الان سن ازدواج رفته بالا وممکنه یه آدم چهل سالگی ازدواج کنه.منم فاز اینجور آدما رو نمی‌فهمم😑

چقدر شما بی عقلی

من منظورم مادر و پدرای بود که قبلاً مادر و پدر شدن

بعد بازم سر ۴۰.۵۰ سالکی دنبال بچه آوردن دوبارن

قبل از حرف زدن اول درست بخون من چی گفتم 

بچه اوردن تو۴۰سالگی فقط واسه مرد خوبه نه یه خانم که زود شکسته تر و افسرده تر میشه

اصلا خود دکترا اینو نقض میکنن بعد اینجا ...

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

عزیزم خب گاهی نمیشه مثلا من ۳۸ سالگی ازدواج کردم شاید نشه این نسخه رو برای همه چید . شما هم یه بار همه رو جمع کن بهشون بگو مادر همتونه همتون موظف هستید اتفاقا تو دوروبر من هر کی بچه ی آخر ه خودشو کشیده کنار میگه به من چه 

برای همین بهش میگم که دخالت نکن و سرت تو زندگی خودت باشه ،اینجا برای هرچیز چس ناله میکنن

چی بگم واقعا

یه سری حرفاشون خیلی عجیبه

خصوصا توو این دوره که اکثر دهه شصتیا تازه دارن ازدواج میکنن