2777
2789
عنوان

دیگه هیچ امیدی واسه کنکور ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 89 پست
یا به اندازه ی رویات تلاش کن یا سقف رویات رو کوتاه تر کن مگهههچه خبره؟ هیچ خبری نیست مهم نیست دیگران ...

بقیه رو کار ندارم خودمم از خودم عصبیم. چرا دقیقا سال کنکور درسو ول کردم هیچی نخوندم؟ همه درگیری ذهنیم با خودمه 

ما به دنیا آمدیم تا رنج ها بی صاحاب نباشند...

اشتباهت همینه که میخوای همه مباحثو بخونی 

از الان ۳ ساعت شبی برای نهایی بخون 

بقیشم هرچقد شد حدااقل ۶الی۷ ساعت کنکور 

شیمی ۱و۳یازدهم ۱دهم و ۳و۴ دوازدهم 

فیزیک نوسان و اتمی و گرما و فصل ۱ دهم 

زیست ۱تا۵ یازدهم ۱تا ۴ دهم و کل دوازدهم اگر شد جانوری 

ریاضی نامعادله ، حد، لگاریتم، امار 

زمین هم که ۱.۳.۵.۶ 

بقیه فصلایی که حذف شدن برای نهایی فقط بخون 

پیرا میاری

《الاعتذار الذي لا يليق بحجم الجرح، جرحٌ آخر》يا رَبِّ اِنَّ لَنا فيكَ اَمَلاً طَويلاً كَثيراً 🌱🥲 کاربری دست دونفره❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین من خودم سال چهارمیه که پشت کنکورم خب؟! هرسال وضعیتم مث تو بود و تا الانم دست و پا شکسته خوندم ولی الان میخام همه تلاشمو بکنم و بیخیال گذشته و سرزنش خودم بشم .بیا از الان هرکاری ک پارسال این موقع میکردی مثل سرزنش خودتو و نخوندنت رو از الان دیگه ادامه نده

اسییپرستاری ، رادیولوژی ، ازمایشگاه ، رشته ی دیگه ای نیست که دوست داشته باشی؟ به نظرم تو فقط خسته و ...

نه واقعا تمام آرزوم از بچگی فقط همین رشته بود. 

بعدا چطوری میتونم بخونم وقتی الان که تو محیط کنکورم هیچی نخوندم:)) 

بقیه رو کار ندارم خودمم از خودم عصبیم. چرا دقیقا سال کنکور درسو ول کردم هیچی نخوندم؟ همه درگیری ذهنی ...

خودتو سرزنش نکن ( حتما نتونستی دیگه اگه میتونستی که میخوندی با خودت تعارف نداری که)

الان یا میتونی به خاطر خستگیت و حرف بقیه یه رشته ی همینطوری بری 

یا هم باز به خودت فرصت بدی ولی با این تفاوتت که این دفعه دیگه واقعا میشه

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

اشتباهت همینه که میخوای همه مباحثو بخونی از الان ۳ ساعت شبی برای نهایی بخون بقیشم هرچقد شد حدااقل ۶ا ...

عزیزم

کاری داری همینجا بگو بم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
علاوه بر دوازدهم دو سال موندی با با دوازدهم دو سال؟ما یکی از آشناهامون دختره بعد چهار سال پارسال پزش ...

امسال دومین سایه که پشت میمونم

اون بنده خدا حتما خوند. من هیچی نخوندم. 

واقعا کشش یه سال دیگه موندنو ندارم. هرچی بشه دیگه تو همین سه چهار ماهه

نه واقعا تمام آرزوم از بچگی فقط همین رشته بود. بعدا چطوری میتونم بخونم وقتی الان که تو محیط کنکورم ه ...

تو همون کسی هستی که به خاطر علاقه ات دو سال پشت کنکور موندی به نظرم خیلی کارای دیگه ام میتونی بکنی 

میتونستی مث خیلی های دیگه سال اول بری 

یه رشته ی الکی ولی موندی پاش

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

منم مثل شما 2 سال پشتم و نخوندمدیگ میخام واس سال بعد بخونم ..هدفم پرستاریع

کسی که این ۳ ماهو نخونه سال بعدم نمیخونه 

طبق تجربه

《الاعتذار الذي لا يليق بحجم الجرح، جرحٌ آخر》يا رَبِّ اِنَّ لَنا فيكَ اَمَلاً طَويلاً كَثيراً 🌱🥲 کاربری دست دونفره❤️

کسی که این ۳ ماهو نخونه سال بعدم نمیخونه طبق تجربه

عزیزم کلاس ثبت نام کردم 

باید کلاس داشته باشم ..

بعد ترمیم نمیکنم

فقط 50 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40