2777
2789
عنوان

کیا مس جن داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 44 پست
من نمیگم جن وجود نداره ک اتفاقا بهشون اعتقاد دارم ک هستنولی اون چندتا سوال مهم بودنممکنه واقعا جن نب ...

گفتم که بیا خونه قدیمی ما تا بفهمی توهم و واقعیت چیه ... مشکل مسائل ماورایی اینه جوری ادما رو گول میزنن که همه به دیده تمسخر و مسخره بهش نگاه میکنن تا سر خودشون بیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم خواستی درخواست بده شماره یکیو میفرستم برات میتونه کمکت کنه

من دعا نویس نمیخوام برم اونا خودشون کلک زن و دروغگو هستن از هاله انرژی ادم برای قدرت خودشون استفاده میکنن 

قران بالای سرمه و همیشه میخونم ولی بدم میاد صبحا لباسم دراومدست و اونور اتاق افتاده

قبل خواب سه تا آیت الکرسی بخوان و ۱۱تا توحید  اونم باصدایی که شنیده بشه   نباید غسل گردنت باشه  قرآن میخونی باصدای بلند بخوان  با وضو بخواب 

من دعا نویس نمیخوام برم اونا خودشون کلک زن و دروغگو هستن از هاله انرژی ادم برای قدرت خودشون استفاده ...

نه بابا این دعانویسا بدتر ادمو دیوونه میکنن

اینی که میگم علم متافیزیک داره کارش همینه

گفتم که بیا خونه قدیمی ما تا بفهمی توهم و واقعیت چیه ... مشکل مسائل ماورایی اینه جوری ادما رو گول می ...

من الان مسخره ای کردم؟ 

چرا اینجوری رفتار میکنی

مگه دعوا دارم باهات

خاستم اگر مشکلتون ب اون چیزی ک فکر میکنم نزدیک بود کسی رو معرفی کنم برای مشاوره

ب هرحال موفق باشی میرم از تاپیک

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
من الان مسخره ای کردم؟ چرا اینجوری رفتار میکنیمگه دعوا دارم باهاتخاستم اگر مشکلتون ب اون چیزی ک فکر ...

دوست عزیز من از شما نپرسیدم که ایا جن هست یا نیست و شما بیا برای من متخصص بازی دربیار ! من نه اسکیزوفرنی دارم نه چیزی حالم بهم میخوره بدون سوال پرسیدن میان عاقل اندر سفیه بالا به پایین حرف میزنن

منم جن عاشق داشتم همش شبا اذیتم میکرد رابطه پارنتز و خودم رو خراب کرده بود دیوونه شده بودم رفتم پیش ...

من طلسم دارم و نتونستم بهش دسترسی پیدا کنم چون تو قبرستون چال کردن و من میترسم و اصلا به دعا نویسا و ... اعتماد ندارم

حس رابطه ج..نسی میکردم و اینکه شبا میخوابم بااینکه خوابم سبکه ولی صبح بیدار میشم میبینم لباسم دراومد ...

چه بد آیت الکرسی بخون قبل خواب قرآن بزار تو اتاقت

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚

من طلسم دارم و نتونستم بهش دسترسی پیدا کنم چون تو قبرستون چال کردن و من میترسم و اصلا به دعا نویسا و ...

چه حور فهمیدی کجا چال کردن؟

❌️لطفا فقط فقط خانما تو تاپیکای من شرکت کنن ❌️ عشقم فقط همسرم تموم زندگیمه میمیرم براش 💝خدایا لطفااا بهمون بچه بده چراغ خونمو روشن کن انشاالله سال جدید ۱۴۰۳ یه بچه ی خوشکل و سالم دارم از خدا میخوام به  من وهمه ی منتظرا بچه ی سالم و صالح بده آمین 🤲خدایاخودت کمکم کن لطفاااا یه صلوات برام بفرست ممنونم 🤲🤲🤲🤲 ❌️درخواست دوستی پذیرفته نمی شود❌️

بیشتر ببینید