2777
2789
عنوان

چجوری خودمو خوشحال کنم

74 بازدید | 10 پست

چجوری یسریا همیشه خنده رو هستن و همیشه شادن؟

من تمام سالهای عمرم توی محیط پرتنش و سخت زندگی کردم و از دوران قبل غم و غصه زیاد دارم ، حال هم نگرانم بابت مشکلات آینده خیلی شدید ، بطوری که سفیدی مو و ریزش مو گرفتم شدید شدید شدید توی اوج جوونی ،به روانشناس و روانپزشک هم علاقه ای ندارم ، ترجیح میدم راهی پیدا بشه خودم خودمو خوشحال کنم نه اینکه ماست مالی کنم مشکلات و جریانات رو ، خیلی استرسی و مضطربم واسه مسائل آینده ،بنظرتون از چه راه هایی میشه خودمون رو خوشحال کنیم ؟ لطفا واسم توضیح بدین به راهنماییتون احتیاج دارم 

تست های خط به خط آزمون استخدامی و دبیری آموزش و پرورش موجود هست بصورت pdf هست  همراه با جواب ، تست های حیطه عمومی :۵۰، تست های حیطه اختصاصی : ۵۰  ،قبل از خرید میتونید نمونه ببینید ازش 🍁🌞

بیشتر ببینید

از شدت فکر و خیال ، روزانه مریض میشم جسمی ، بی دلیل 

میگرن و سینوزیت و کمخونی شدید هم دارم فوق العاده بیحال میشم 

تست های خط به خط آزمون استخدامی و دبیری آموزش و پرورش موجود هست بصورت pdf هست  همراه با جواب ، تست های حیطه عمومی :۵۰، تست های حیطه اختصاصی : ۵۰  ،قبل از خرید میتونید نمونه ببینید ازش 🍁🌞

بیشتر ببینید

راهکار بدین لطفا ،هرچی به ذهنتون میرسه

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به روانپزشک مراجعه کن اگه واقعا حالت بده

علاقه ای به خوردن قرص ندارم ، چون بابت مسائل مشخص مضطربم نه بیخود 

بیشتر ببینید
سروتونین بدنت کمه منم همینم

باید چیکار کنم ؟

بیشتر ببینید

تا زمانی که درگیر گذشته باشی همینه تا وقتی که فکرتو پر کنی از استرس آینده همینه حالا برو تراپیست و هر کوفتی تا خودت نخوای دوست نمیشه تاثیرات جسمی بدتری در آینده روت میزاره و جالبه اینو بدونی هرچی بیشتر درگیر آینده باشی فکر میکنی اتفاقا با این نگرانی بهترین کارو میکنی ولی نه تنها به خودت آسیب رسوندی که هیچ بدترین اشتباه ها هم میکنی چون به هزارتا چی فکر میکنی هر چیزی که پیش میاد و از صد طرف برسی میکنی و آخرش طبق تجربه گند میخوره توش و لذت نمیبری از زندگی و عمرتو هدر میدی