2777
2789
عنوان

13بدرمگه وقت عروسیه پسرخالم کارت فرستاده😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4632 بازدید | 187 پست
دقیقااونم تالاربیرون شهر

فکر کنم از فامیلای همسر من هستین، اونام دقیقا بهونه هاشون این شکلی بود🤣

تالارا معمولا خارج شهر هستن دیگه. ما عروسی شهر دیگه هم میریم. دیگه تالار خارج شهر چیزی نیست که

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

واقعا تو این دهه هنوز به این خرافات معتقدین که ۱۳ نحسه؟!هیچ روز خدا نحس نیست این ما انساناییم که به ...

یه چیزی بوده از قدیم 

منم اعتقادی ندارم ولی از بس مامانامون گفتن 

به نظرم برا احتیاط بهتره نکیرن 

این همه روز آخه چرا ۱۳

واقعا فازشون چی بوده آخه ۱۳ تازه نحسه ۱۳ که چهارشنبس میتونستن بندازن پنج شنبه جمعه

فاز ندارن تالاراا پره 

دوست من شهریور رفت تالار بگیره ، کل تایم فروردین پر بود 

الان عروسی یه روز قبل عید فطر تو ماه رمضون افتاده 

چون باید دوماه اونور تر مینداختن عروسیو 

حقیقتا استارتر دلش نمیخواد عروسیو بره و دنبال بهونس بهانه هاشم هیچکدوم منطقی درنمیاد . ولی دیگه چرا ...

تازه عروسی بهتره ادم دلش وا میشه

تو این گرما و این فصل همش پشه و افتاب سوختگی و کوفت و زهرمار نصیب ادم میشه

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

حق میدم تاریخش خوب نیست 

ما هم امسال هیچ جا نرفتیم و فک نکنم قرار باشه جایی بریم حتی سیزده بدر ماه رمضان هست نمیشه ناهار برد بیرون 

از طرفی امسال هم میشه اولین سالی که عید نوروزه و من ازدواج کردم 

ولی تو خونه ایم جایی قرار نیست بریم و نرفتیم 

تازه از اون بدتر شوهرم از ظهر می‌ره سر کار موقع خواب میاد خونه 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید

سیزده به در فرهنگ ایرانیه مهمتره تا عروسی 

فرهنگ کشور زنده نگه داشته شه 

تو طبیعت رفتن حال ادم رو بیشتر خوب میکنه تا عروسی 

روز بدی رو انتخاب کردن واسه عروسی 

کاربری دست دو نفره

چنلتو میگم

اها چنل اره کلا نمیام خودمم دلم میخواد فعالیت کنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید
فکر کنم از فامیلای همسر من هستین، اونام دقیقا بهونه هاشون این شکلی بود🤣تالارا معمولا خارج شهر هستن ...

ماهم میریم ولی تایممون خالی باشه

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

چقدر همه چیز سخت و وحشتناک میکنیدخب ۱۳ میشه طبیعت نرف شبش رف عروسی والا بوده سالهای ک سیزده فروردین  بارون شدید بوده و اصلا نمیشد رفت بیرون تو طبیعت و تو خونه بودیم اینک میگن نحس قبول ندارم ما بوده تو خونه بودیم سالها گذسته  و خداروشکر مشکلی هم نبوده 

سیزده به در فرهنگ ایرانیه مهمتره تا عروسی فرهنگ کشور زنده نگه داشته شه تو طبیعت رفتن حال ادم رو بیشت ...

اخ گل گفتی اصلا13یعنی روزطبیعت ماسالای قبل12و13و14روهم میرفتیم ولی دوسال ماه رمضون نشدکه بریم

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است