2777
2789
عنوان

13بدرمگه وقت عروسیه پسرخالم کارت فرستاده😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4680 بازدید | 187 پست
واقعا تو این دهه هنوز به این خرافات معتقدین که ۱۳ نحسه؟!هیچ روز خدا نحس نیست این ما انساناییم که به ...

دقیقا همینطوره 

و هر بار هم به چیزی پرو بال می‌دیم تو زندگیمون جون میگیره

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید
پر از حس خاصه اونجا

دورت بگردم دختر

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر همه چیز سخت و وحشتناک میکنیدخب ۱۳ میشه طبیعت نرف شبش رف عروسی والا بوده سالهای ک سیزده فروردین ...

کل عیدبه کنار13به کنارنمدونم چرابراشمامهم نیس یه تاریخ مهمی برای قوم شوهرم مابارون هم بوده رفتیم باغ 

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
سیزده به در فرهنگ ایرانیه مهمتره تا عروسی فرهنگ کشور زنده نگه داشته شه تو طبیعت رفتن حال ادم رو بیشت ...

استارتر دو ساله برای  پاسداشت فرهنگ عربی، فرهنگ ایرانی(سیزده به در) رو اجرا نکرده. امسالم به خاطر عروسی اجرا نکنه اتفاقی نمی افته.

خیلی وقت بدیو انتخاب کردن خب مینداختن فرداش😐😐

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید
استارتر دو ساله برای پاسداشت فرهنگ عربی، فرهنگ ایرانی(سیزده به در) رو اجرا نکرده. امسالم به خاطر عر ...

نه ببین یه روزمهم برای قوم شوهرم ببین محال کنسلش کنن محال 

دیگ ۱۳ ماه رمضون نی ،۱۱ عید فطر میشه

باز خداروشکر 

هر چند شوهرم همیشه سرکاره

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید
کل عیدبه کنار13به کنارنمدونم چرابراشمامهم نیس یه تاریخ مهمی برای قوم شوهرم مابارون هم بوده رفتیم باغ

برامون مهمه. ولی بین ۱۳ به در که هر سال هست و عروسی که نود درصد افراد فقط یکبار در عمرشون می‌گیرن، اولویت با عروسیه.

اگه انقدر براتون مهمه، پس چرا دو ساله به خاطر ماه رمضون سیزده به در رو نرفتین تو طبیعت باشین؟!

شخصیت عجیبی دارید واقعا

حالا عروسی یک بار کلا برگزار میشه سیزده بدر هرسال

میتونید صبحانه و ناهار برید بیرون ساعت 2 یا 3 هم برید به کارای عروسی برسید

نرفتنتون فقط بهانس عزیزم

حالا ما باغ نداشتیم ک بریم نمیتونستیم بریم خیس بشیم  زیر بارون شدید مریض شیم افراد سن بالا باهامون بودن ولی موندن تو خونه هم اشکالی ایجاد نکرد خداروهزار مرتبه شکر 

حالا یه جوج چیه اینقدر جوج جوج میکنی ما که دیگه زده شدیم ازش ۱۲ جوج بخور ۱۴ جوج بخور

اونجاکه که فامیل نیستن اگه به خودم بودهم میرفتم قوم شوهرم محال بزارن میگن13ماروخراب کردیدمانریم هیچکی نمیره یه قوم برنامش بهم میخوره😐