2777
2789
عنوان

اسم پسر پیشنهاد بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3407 بازدید | 295 پست
خداوکیلی کی اخه الان میاد اسم بچه میذاره ارش یا فرید ؟صادق؟

آرش خیلی قشنگه ک..

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

گمشووووو خیلییییییییییییییی قشنگه وای همیشه دوس داشتم اشمم اناهیتا باشه خیلی شیک و باکلاسه کجا شنگین ...

وای مرسی🥺🥺🤩❤️

' اگه‌ نظرت مخالفِ‌نظرمه ریپلای نکن واسم‌مهم‌نیست❤️وَ ایمان‌دارم‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند روحِ هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد💙 "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کمر همت بستن همون جوری که مردم از دین و مذهب زده کردن از تاریخ و داریوش کوروش هم زده کنن خبر ندارن ...

دقیقا حرف شما درست هست و قبول دارم با جون و دل

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ارش قشنگه ما تو فامیل هم داریم طرف ۵۰سالشه اسمش ارش خیلیم شیکه تو اون سن و‌سال ولی واسه الان خوب نیس ...

پسر من کلاس دوم هست هر سال تو کلاسشون آرش دارن اتفاقا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ارش قشنگه ما تو فامیل هم داریم طرف ۵۰سالشه اسمش ارش خیلیم شیکه تو اون سن و‌سال ولی واسه الان خوب نیس ...

بله سلیقه ای هستن

من چندین سال دیگ خدا بم پسر بده آریا آرش اولویتمن🥺

اسم‌ کوروش و‌داریوش خیلی قشنگه و اصیل ولی خب دیگه مناسب نوزاپ نیست هوشنگ و اژدر و کمبوجیه هم اسامی اصیل هستن ایا شما میای بذاری رو فرزندت این اسمارو؟

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاالله عزیزم اریا هم خیلی شیکه

❤️❤️