2777
2789
عنوان

برای2️⃣5️⃣ نفر مهمون شام چی بپزم اقتصادی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9976 بازدید | 213 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا گذشته ازهرچی مطمئناپدر مادرتون فک نکنم اونقددستشون تنگ باشه ک نتونن ی شام بدن چون اگ بودن مطمئن ...

نه به خدا این مدل اطراف منم هست.همسرم تازه اسباب کشی کرده بودیم هر چی می‌گفت دستم خالیه مادرش تو سرش نمی‌رفت می‌گفت کی بیام شام.الانم منتظره دعوت کنم شام هستن دور از جون اینجا بیشعور هست 

می خوام هویچ رنده شده و برنج و مرغ ریش ریش شده بپزم

خانما ایشون میگن اقتصادی شما میگید گوشت و آبگوشت 😒😐اصلا اسم گوشت رو نیارید برای ۲۵ نفر خیلی میشه 

من چند روز پیش مهمان داشتم قرمه سبزی درست کردم اونم برای ۱۵ نفر تقریبا دو کیلو گوشت برد به قیمت ۱۵۰۰ 

که دستم رو قلبم بود کم نیاد تازه 

اسی ببین همون قاطی پلو رو خورشت کن شکیل تره 

شما که قراره مرغ بزاری همونو تکه های کوچیک کن 

هویج و آلو داشتی بریز بعد هم روی هر بشقاب موقع سرو چندتا سیب زمینی خلالی بزار مثل قیمه 

یا همین خورشت رو با گوشت چرخ‌کرده میتونی درست کنی که افق داره بسته های یک کیلویی 

توش پیاز رنده کن و کمی آرد و ادویه بزن بعد قلقلی کن برکت می‌کنه 

اینجوری بهتره شما که زحمت میکشی دیگه ابروداری کن 

انشالله سفره تون پر برکت باشه 

هویج پلو زعفرانی بپز عالی وبصرفه....

هویج رنده ؛ سبزیای معطر مث گشنیزوجعفری وشویدخورد شده رشته پلویی ؛سینه مرغ ریش شده و پیاز همه روسرخ کن لایه لایه بده لای برنج سر اخر یه ته استکان زعفرون بریز روبرنج باماست بدید بخورن....رنگورخش خیلی قشنگع وخوش عطروبینظیر

..رشته پلویی ام وقنی برنج درحال جوشبود اخراش بریز....سراخرم روغن داغ کنید بریزید روش 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

اره پنیر و سبزی بکنن اخه لامصب هر چی ساده هم بکنی بازم زیاد درمیاد خود پنیر ارزون نیست که با سبزی

محض شوخی گفتم وگرنه همه چیز گرونه.خودم ۳سال پیش داییم بد موقع اومد دیگ گفت دردسر چیزی نرو ی چیز ساده درس کن بخورم رفتم گوجه تخم مرغ سبزی ماست اوردم شدن ۹۰تومن درس کردم.فردا ی مرغ گرفتم ۷۰تومن باخودم گفتم مرغ میگرفتم سرخ میکردم یا کباب هم بصرفه تر بود هم اسمش بهتر.حالا حتما گفته رفتم خونه فلانی نزاشتم زیاد بخرج بیوفته املت درس کرد😂😂

ماکارونی باسویا درست کن

مارفتیم خونه عموم میلیاردره ماکارونی خالی درست کرده بود حتی سویاهم نداشت با یه پارچ  اب گذاشت تو سفره . تازه هم خونه ما بودن و چندجور غذای حسابی داده بودیم بهشون

خودتونو اذیت ادمای لاقید نکنید

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید
خانما ایشون میگن اقتصادی شما میگید گوشت و آبگوشت 😒😐اصلا اسم گوشت رو نیارید برای ۲۵ نفر خیلی میشه م ...

کنارش سیب زمینی سرخ شده میذارم

الان بازم دو دل شدم مرغ رو خورشت کنم با بادمجان و هویچ و سیب زمینی سرخ شده(اینا رو تو خونه دارم سبزیجاتی که میگم) یا ریش ریش کنم مرغ رو قاطی پلو بشه

محض شوخی گفتم وگرنه همه چیز گرونه.خودم ۳سال پیش داییم بد موقع اومد دیگ گفت دردسر چیزی نرو ی چیز ساده ...

میدونم عزیزم شوخیه ولی جدا همه چی گرونه طرف خودش باید بفهمه نمونه شام نهار

کنارش سیب زمینی سرخ شده میذارمالان بازم دو دل شدم مرغ رو خورشت کنم با بادمجان و هویچ و سیب زمینی سرخ ...

خورشت کن عزیزم 

درسته اونا بی دعوت اومدن ولی شما ابروداری کنید 

هر چی باشه خورشت تو سفره باشه یه چیز دیگه س

همون بادمجون و سیب زمینی رو سرخ کن روی بشقاب بزار خیلی خوبه 

اینا درک ندارن وگرنه شام نمی امدن خونه کسی که دستش رو عمل کرده حتی غذا اش رو هم خودش نمی تونه بخوره ...

خب عزیزم خواستم بگم اونا ک درک شعور اون ندارن ک بفهمن موقعیت مادرتون؛مطمئناشعور شخصیت اینم ندارن ک بگن خدا سفرشو پربرکت کنه میگن دیدی شامشونو