2777
2789
عنوان

برای2️⃣5️⃣ نفر مهمون شام چی بپزم اقتصادی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9976 بازدید | 213 پست
دل اونا سنگ شده با خودشون نمیگن زن طفلک تازه از بیمارستان مرخص شده دستش عمل شده

دیگه اونا بی درکن شکی نیست ولی مهمون وقتی میاد یا غذای آبروداری بذار جلوش یا راه ندید خونخ

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

برای ۲۵ نفر ماهی؟میدونی چند میلیون در میاد...بنده خدا میگه غذای اقتصادی مثل استانبولی و ماکارونی یا ...

نگفتن صرفا ماهی

درکنارش چیزای دیگه هم میشه گذاشت

ماهی پر گوشت تره و خب خیلی بهتر از مرغ و ایناست

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید
پیشنهاد دوستمون عالی بود،مهمونی ۲۸نفر بدون خرج وکم خرج نمیشه،امون دوتا مرغ بگیر ریز خورد کن قبمه کنه ...

راستش بودجه ام زیاد نیست ترشی تو خونه داریم همون رو میذارم و آب

قاطی پلو درست می کنم هویج رنده شده و برنج و مرغ ریش ربیش شده 

ببین من بارها برای مراسمات نذری داشتیم حساب کردیم دیدیم گاها خورشت حتی گرون تر از مرغ ممکنه در بیاد اما کلا خورشت ها و مرغ تقریبا یک قیمت در میاد به نظرم فقط مرغ

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
منم هرجور حساب می کنم دوتا مرغ هشتصد نمیشه

عزیزم الان باز پرسیدم دوتا مرغ رو ۷۵۰داده.گفتم نزدیک ۸۰۰.میگم چند کیلو بود هر کدوم میگه نمی‌دونم .ولی درشته.چه می‌دونم حتما سرش کلاه گذاشتن دیگه