2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم تا خود مرگ منو برد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2333 بازدید | 98 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حجاب رعایت کن خواهر گلم

دیگه چی رعایت کنه گلم مانتو عبای مثل چادره اصلا اندامت مشخص نیست مشکل از عقل شوهرش که کلا تعطیله 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

پاشو برو خونه مادذتینا بشت بشین به گوه خوردن بندازش. نمیشه که خانواده تو  استرس میده ـبعد میاد معذرت خواهی تو هم قبول میکنی انگار نه خانی اومدع نه رفته. تو همین بچه بازی هاش پدرت یا مادرت چیزیشون بشه. میخوای چه کنی. این دفعه برو خونه باباتینا و بست بشین و میختو محکم بکوب 

متاسفانه اختلاف فرهنگی و اختلافات عقیدتی ممکنه هیچوقت حل نشن. 

یه مقدار شما کوتاه بیا شاید یه مقدارم‌همسرت کوتاه بیاد. 

اگر تو زندگیت موندنی هستی از فرصتی که الان پیش اومده استفاده‌کن و با شوهرت اتمام حجت کن

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

دقیقا گل گفتی 

جالبه بعد تو اینستا میگن مرد سنش از زن کمتر باشه زندگی بهتره این احمقا از ما بزرگ ترن عقلشون اندازه نخوده بزور جمشون میکنیم سر هر مسئله ای جنگ روانی داریم حالا فکر کن کوچیک تر بودن چی میشد 

غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

چرا تقی به توقی میخوره میره چوقولی پیش پدر مادرت میکنه😐 ولی باباتم خوبش کرد جلوش دراومد

مانتو عبایی دیگه خودش بلنده و دست و پا گیر دکمه هاشو میخاست بکنه تو چشم ننش؟!😒

ببین اسی منم شوهرم بعضی دعوا هامون رو به مادرم اینا می گفت منم یه بار زنگ زدم به باباش اون موقع باباش مریض بود از شدت ناراحتی تا دو روز سرفه کرد بنده خدا دلم براش سوخت ولی از اون به بعد دیگه هیچ وقت زنگ زد تو هم همین کار و بکن