2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 83 پست
وااااى از پدر و مادرايى كه نفرين ميكنن خدا خيلى بد جور ميذاره تو كاسه شون

خدانکنه الهی خدا عمر با عزت و طولانی به بابا و مامانم بده منکه همیشه واسشون دعا میکنم 

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میشه تعریف کنی

میخواستن برن عید دیدنی من کاری داشتم نتونستم بیام گفتم شما برین بعدش گفت فلانی(اسمم) خاک بر سرت بایا امیدوارم امشب بخوابی صبح بیدار نشی

کسی که داری اینو میخونی میشه لطفا یه صلوات واسه آرزو هام بفرستی؟🥺🫂(کاربری دست دو نفره)

مرسی عزیزم همچنین❤️ ولی من با مردن راحت ترم:)

متاسفانه یا خوشبختانه مرگ تنها نعمتیه ک عادلانه ب همه میرسه.

پس برای رسیدن بهش نباید عجله کنیم و دعا کنیم.

ی روز میرسه دیگه

بیا برای زندگی ک درست و عادلانه تقسیم نشده نقشه بکشیم و سعی کنی ازش لذت ببریم و درست پیش ببریمش و ازش استفاده کنیم.

دلخوری و ناراحتی و غم و اندوه برای همه هست نوعش و مقدارش فرق میکنه فقط.

بیا زندگی کنیم،مرگ برای هممون هست،بیا منتظرش نباشیم😚😉🤍

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
سر مسخره ترین چیز،اونا میخواستن برن عید دیدنی من تو حموم بودم نمیتونستم بیام همین💔

خوب این طبیعیه😂😂منم خیلی بابامم و حرص دادم سر این مهمونی رفتن و عیدی رفتن

بزور ادم مو میبرن، اخرم فحش میخوریم😐🤣

خوب این طبیعیه😂😂منم خیلی بابامم و حرص دادم سر این مهمونی رفتن و عیدی رفتنبزور ادم مو میبرن، اخرم ف ...

دقیقا🫤

میخواستن برن عید دیدنی من کاری داشتم نتونستم بیام گفتم شما برین بعدش گفت فلانی(اسمم) خاک بر سرت بایا ...

عریزم یه چیزی گفته مطمئن باش الانم خودش نفهمیده چی گفته 

بابا ها یکم بی وفا هستن 

ولی ۹۰ درصدشون دارن واسه رفاه خانواده کار میکنن 

بدل نگیر این طور ازش زده میشی و تو زندگیت باهاش اذیت میشی

عزیزم 

منم دلم خونه 

متاسفانه هر پدر و مادر بدی به این فکر نمی‌کنند که بچه ای که میارن باید مسئولیت ش رو قبول کنند

متاسفانه دهه ۵۰ و ۶۰ و ۷۰ اصلا درک نمی کنند 🥲🥲🥲🥲🥲

مادر من که رها کرده خودشو 

نه محبتی نه مسئولیت ی نه کار خونه ای نه غذایی باورت میشه .....

ولی باورت میشه ۳یا ۴ ساله گوشت گوسفند میخوریم میگه مرغ هورمونی گاو سرده میگو. و ماهی سرده 😪

باورت میشه حتی نمیزاره سس بخورم همش غذا رو خشک میاره میگه دوغ و سالاد واسه کبد بده!

توی یه گروه مزخرف طب سنتی عضوه این چرت و پرتارو بهشون میگن 

مگه مریضی دست خدا نیست ...

نمیزاره هیچی بخوریم 

لعنت به طب سنتی و هرچی طبع گرم داره 😂😂😂😂

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

عزیزم منم دلم خونه متاسفانه هر پدر و مادر بدی به این فکر نمی‌کنند که بچه ای که میارن باید مسئولیت ش ...

آخییی خب بهش بگین

آخییی خب بهش بگین

چی 

فکر کردی تا الان بش نگفتیم 😂

والا من به خاطر گرمی لوزه هام عود کرده دکتر هم گفت طبعت گرمه باید سردی جات بخوری 

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

خدانکنه الهی خدا عمر با عزت و طولانی به بابا و مامانم بده منکه همیشه واسشون دعا میکنم

انشالله عزيزم ولى بهشون بگو نفرين نكنن 

ى روزى پشيمون ميشن كه دير 

خيلى نفرين كردن كار بدى