2777
2789
عنوان

زنیکه سیاه کثافت بهم فوش داد😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 50 پست
میخواست منو بخوره سلیطه

قبلا فروشندهدها خیلی بهتر بورن واقعا الان ی جوری شدن

من ک ی چندتا مغازه مشخص هست اکثرا از اوتا خرید میکنن

ب شخصه فردیس هیچ وقت نمیرم

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کار خوبی کردی

کاش منم اینجور بودم.  اما یه ویژگی مزخرفی که دارم اینه که دلم نمیاد حتی دل اونی که دلم رو شکسته بشکونم. اما خیلی رو خودم کار کردم بهتر بشم، بیشتر ناسزا میگم🤣

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.🧚‍♀️ ☯️

منم یه بار رفتم تو مغازه،یه کت قیمت کردم،یه رنگ دیگه آورد نخواستم،مرده گفت بخر نبودی،

منم اومدم بیرون گفتم چکت پاس نشده،سر مشتری خالی نکن.

اومده بودم بیرون وگرنه پتانسیل ش رو داشت فحاشی کنه.

دیگه تو مغازه کوچیک نمیرم،فقط بزرگا که فروشنده داره

کار خوبی کردیکاش منم اینجور بودم. اما یه ویژگی مزخرفی که دارم اینه که دلم نمیاد حتی دل اونی که دلم ...

بخدا من هیچوقت اینجوری عصبانی نشده بودم دوستم میگه تو اصلا اون نازنینی نبودی که من میشناختم

خب، راستش رو بخوای، همه ما گاهی توی لحظه عصبانیت حرف‌هایی می‌زنیم که بعدش ممکنه پشیمون بشیم. به نظر میاد که اون فروشنده هم از اول برخورد خوبی نداشته و باعث شده شما هم واکنش نشون بدید. اما شاید بهتر بود به جای فحش دادن، با آرامش از مغازه بیرون می‌اومدید و اجازه نمی‌دادید رفتار اون آدم روی شما تأثیر بذاره.

حالا که این اتفاق افتاده، شاید بد نباشه بهش فکر کنید که دفعه بعد توی موقعیت مشابه چطور می‌تونید بهتر عمل کنید. اینجوری هم خودتون آروم‌تر می‌مونید، هم نشون می‌دید که رفتار دیگران نمی‌تونه شما رو از کوره در ببره. به هر حال، همه ما آدمیم و اشتباه می‌کنیم. مهم اینه که ازش درس بگیریم. 🌟

هرکی جای شما بود همین واکنشو نشون میداد دیگه توهین گرده .ولی هیچ وقت با فامیل دمخور نشو که بخواد کینه ملتو سر شما خالی کنه لباس فروشی یا هرچی داشته باشه فامیل نرید تمام