چند تا تیکه گوشت رو به مادرم دادم گفتم باهاش برای خودم و شوهرم غذا درست کنه دیشب رفتم خونش میگه یکم آب آبگوشت با سیب زمینی بیارم برای بچه ات؟با گوشتایی که داده بودی برای خواهرت و شوهرش و یچه هاش یه آبگوشت درست کردم خیلی خوشمزه شده گفتم خب این که تهش هست گوشت هاش کو؟گفت همش دادم اونا رفتم سر قابلمه میبینم یه آب با کلی لوبیا ته قابلمه هست میخواد اونا رو بده بچه من!!!
من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن... چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همون اندازه گوشت از فریزرش بردار ی ابگوشت بپز برای خودتو دخترت یه کاسه هم از اب و لوبیا ببر برای مامانت
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
بعضی ها فکرمیکنن الان اسی شرایطش عالی وضعش توپه بعد اینکارو کرده از ناراحتیش مشخصه رو اون گوشت حساب کرده چرا باید مادرش اینکارو بکنه شایدخیلی وقته گذاشته ک بپزه برای قوای خودشو بچش فکر ایناشم بکنیم
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
منم دقیقا مشکلم همینه بعد هم عزیزم من پول زیادی ندارم که بخوام ببخشم به دیگران ولی حداقلش این بود که ...
درسته ولی خواهرته جای دوری نمیره ک
ولی باید واقعا نگه میداشتن این کارشون بد بوده
من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن... چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏