2777
2789
عنوان

آقایون سایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 117 پست

خدا نکنه تاپیک بزنی جدا شدم 

و.....  دیگه مگه، ولت،میکنن

منو توی تاپیک های مفید تگ کنین لطفا     بنده از سال جدید تصمیم گرفتم قانون جذب امتحان کنم و نتایجشو، بشما بگم خواسته ام سرکار رفتن و شغل خوب  و بعد ازدواج بایک مرد بسیار مهربان و باعرضه، و خوش اخلاق،   اگه جذب کردم نتایجشو به شما میگم  اگر کسی هم قانون جذب نتیجه دیده لطفا لطفا به من بگه تا باورم بیشتر بشه

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حقققققمن موندم چطور روشون میشه اینجا درخواست رابطه میدن😂

بخدا یک پسره رفته هردوتا اکانت  تو نی نی سایتم تمام تاپیک هامو خونده

منو توی تاپیک های مفید تگ کنین لطفا     بنده از سال جدید تصمیم گرفتم قانون جذب امتحان کنم و نتایجشو، بشما بگم خواسته ام سرکار رفتن و شغل خوب  و بعد ازدواج بایک مرد بسیار مهربان و باعرضه، و خوش اخلاق،   اگه جذب کردم نتایجشو به شما میگم  اگر کسی هم قانون جذب نتیجه دیده لطفا لطفا به من بگه تا باورم بیشتر بشه

بیشتر ببینید
تاپیک قبلی شما رو بخونن منصرف میشن نگران نباشید

خخخ 

بوی سوختن یک جایی میاد

بیشتر ببینید
اونا میخوان ختمش کنن 🤣

خخخ چقدر مرد های سوختن

بیشتر ببینید

اسی حق توهین نداری ! 

اگر دلت از جایی پره ولی اینجور صحبت کردنم درست نیس خواجه و… 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بیشتر ببینید

من از بس دختر بهم درخواست دوستی داده و بعدش فهمیدم پسره، دیگه حتی به خودم هم اعتماد ندارم. الان خیلیا درخواست دوستی میدن، چون شک دارم قبول نمیکنم و شرمنده دخترای واقعی که درخواست میدن هم میشم.

یه ته تغاری ناخواسته ولی بعدا خواسته

من از بس دختر بهم درخواست دوستی داده و بعدش فهمیدم پسره، دیگه حتی به خودم هم اعتماد ندارم. الان خیلی ...

اره منم تجربه همینو داشتم 

با اکانت دخترونه بهم پیام میداد

وهمش از رابطه جنسی شوهرش میگفت

بیشعور

بیشتر ببینید