2777
2789
عنوان

حق دارم از دست رفیقم ناراحت بشم

255 بازدید | 17 پست

من صدام نازکه نه اینکه کسی مسخره کنه اتفاقا هرجا شنیدن میگن چه صدای نازی داری ولی چون ما داخل یه شهر کوچیک زندگی میکنیم همو میشناسیم اکثرا یه بار از جلوی چندتا پسر رد شدیم منم داشتم حرف میزدم دوستم گفت بلند حرف نزن دوست ندارم مسخرت کنن

الان یعنی صدای من از نظرش مسخره ست؟

همیشه هم میگه تو کسیو میبینی صداتو نازک میکنی ولی در واقع اینجوری نیست صدای طبیعیم ظریف و دخترانه س

این دوستی به درد نمیخوره

برای من که رو مخمه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسادت

آخه مثل خواهرمه فکر نمیکنم بخواد حسادتی داشته باشه از نظر اطرافیانم برعکس میگن خیلی صدات قشنگه برو ت کار دوبله ولی حس کردم شاید از نظر اون مسخره ست

که خب هرکسی سلیقه ای داره واسم سوال بود

چندسالته؟

اگه کم سنوسالی بهت بگم ک منم تودوران نوجوونی صدام ازبس نازک بود همه دوستام مسخرم میکردن اما به ۱۹ ،۲۰سالگی ک رسیدم صدام اینقدر قشنگ شد هرپسری میشنوه خیلی خوشش میاد ازصدام حتی دخترابارها بهم گفتن چقد صدات قشنگه

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...
آخه مثل خواهرمه فکر نمیکنم بخواد حسادتی داشته باشه از نظر اطرافیانم برعکس میگن خیلی صدات قشنگه برو ت ...

اون دوستت نیست

من دوستم از ته قلبم باهاش خوب بودم یکی میگفت این پشتت بد میگ ها میگفتم نه بابا سادس خاهر نداشتمخ

ولی ثابت شد

هیچ کس نمیتونه مثل خاهرت باشه به هیچ کس صد اعتمادتر نزار

چندسالته؟اگه کم سنوسالی بهت بگم ک منم تودوران نوجوونی صدام ازبس نازک بود همه دوستام مسخرم میکردن اما ...

۱۷ سالمه آخه همینطور که شما میگی الآنم هرکی میشنوه میگه صدای قشنگی داری حتی فروشنده یه بار بهم گفت خدا این حنجره رو به هرکسی نمیده ولی چون این دوست صمیمیم بود حرفش ت ذوقم خورد

اون دوستت نیستمن دوستم از ته قلبم باهاش خوب بودم یکی میگفت این پشتت بد میگ ها میگفتم نه بابا سادس خا ...

اره منم کم کم دارم به این حرف میرسم

قبلا روزی حداقل چند ساعت چت میکردیم چون راهمون دوره از هم الان تبدیل شده به هر ۱۰ روز یا بیشتر در حد احوال پرسی