2777
2789
عنوان

اگه میدونستید که

119 بازدید | 10 پست

با چهره ناراحتتون 

استرستون 

با حال زارتون و بی حوصله و افسرده نشون دادن خودتون

تو جمع بحث کردناتون با دیگران

با دشمنی و بد صحبت کردن با مادرشوهر یا عروس یا خود شوهر تو جمع پیش دیگران 

قهر کردن با شوهر یا زن پیش دیگران 

و.... 

چقدرررر خیلیارو خوشحال میکنید 

و طرف تو دلش چقدر به شما خندیده و خیالش راحت شده از اینکه شما این مشکلات رو دارین 

هیچوقتتتت این کارهارو نمیکردین.حتی اگه از مادرشوهرتون نفرت هم دارین به نفعتون هست که جلو دیگران خیلی خوب باهاش برخورد کنید.

آیا ممکن است که هیچ تفاوتی میان زندگی و مرگ وجود نداشته باشد؟ آیا ممکن است که زندگی ما در واقع یک خیال واهی باشد و تنها با مرگ است که به حقیقت می‌رسیم؟ این سوال‌ها بودند که ذهن نخلودوف را به خود مشغول کرده بودند و او را به سوی جستجوی معنای واقعی زندگی سوق دادند. لئو تولستوی

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من به چشم خودم دیدم که چقدرررر خوشحال شدن از بحث ما

بله خیلی هست

آیا ممکن است که هیچ تفاوتی میان زندگی و مرگ وجود نداشته باشد؟ آیا ممکن است که زندگی ما در واقع یک خیال واهی باشد و تنها با مرگ است که به حقیقت می‌رسیم؟ این سوال‌ها بودند که ذهن نخلودوف را به خود مشغول کرده بودند و او را به سوی جستجوی معنای واقعی زندگی سوق دادند. لئو تولستوی

بیشتر ببینید
چرا باید خوشحال بشن؟من خودم وقتی میبینم با میشنوم زن و شوهری اختلاف پیدا کردن غصه شونو‌ میخورم‌

ذات بعضیا هست 

بیشتر ببینید

4 ماهه روز های خوبی ندارم. دلم برای خود قبلم تنگ شده. توروخدا دعام کنید و مراقب خودتون باشبد 🌷واقعا حالم خوب نیست. ببخشید اینجا مطرح کردم اسی چون بحث حال بد و اینا بود و هر کاری میکنم حالمم خوب نمیشه. کاش فقط 4 ماه زندگیم به عقب برمی‌گشت و دقیقا اون دخترک شاد رو میدیدم 

حال قبل خودم آرزوست 

4 ماهه روز های خوبی ندارم. دلم برای خود قبلم تنگ شده. توروخدا دعام کنید و مراقب خودتون باشبد 🌷واقعا ...

چیشده عزیزم

بیشتر ببینید
چیشده عزیزم

یه اشتباهی کردم 4 ماه قبل بینی ام رو عمل کردم و من گفتم نیمه فانتزی و طبیعی عمل کرد حالا با مدلش اصلا کنار نمیام و کارم شده گریه جوری که از دست گریه هام هم خودم مریض شدم هم خانوادم توروخدا دعا کنید بتونم این بینی رو ترمیم کنم چون دکتر گند زده کج کج هم هست حال خوبی ندارم. مراقب خودتون باشبد 

یه اشتباهی کردم 4 ماه قبل بینی ام رو عمل کردم و من گفتم نیمه فانتزی و طبیعی عمل کرد حالا با مدلش اصل ...

ای بابا دکترش خوب نبوده 

عیبی نداره عزیزم خودت سرزنش نکن برو به دکترت بگو 

بیشتر ببینید