2777
2789
عنوان

یه رفیق پایه مثل خودم بیاد

242 بازدید | 46 پست

لطفا مردا درخواست ندن با اینکه بچه دارم ولی احساس تنهای میکنم و دلم میخاد یه رفیق پایه بامرام بی شیله پیله مثل خودم داشته باشم دوست زیاد دارم ولی صمیمی نیستیم

اینجابه هیچ کس اعتمادنکن همون تنهابمونی بهتره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حوصلم سرمیره مخصوصا این بهار کلافه میشم تنهای

همینجابگردولی خصوصی نه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                       

میشه بگی چطور؟ چی دیدی ازش؟ من انگار عادت کردم به رفیق بازی زیاد درگیرشدم اخه سرگرمی ندارم

مثلا حرفی زدم کاری کردم نه بد ولی نخاستم شوهرم بفهمه یا کسه دیگه ولی تا به یه بحثی می‌خوردیم میزاشت کف دسته شوهرم