2777
2789
عنوان

چرا ساعت دوازده شب به بعد اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 32 پست
نه اصلا مسخره نیست عزیز دل من اطرافم آدمای محتاط خیلی دیدم خودم هم بودم قبلا ولی الان خیلیییی بهتر ش ...

چه خوب که بهتر شدین 

درسته، تا الان یخورده زیادی با احتیاط عمل کردم

*نه‌لایک‌کنید..نه‌ریپ‌بزنید*‌‌

من امشب ۱۲ شب به بعد کات کردم و از همه جا بلاکش کردم بدبخت تازه بیدار شع میفهمه😂😂😂

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه خوب که بهتر شدین درسته، تا الان یخورده زیادی با احتیاط عمل کردم

مطمعنم از پسش بر میای❤️❤️❤️ هر کاری تکرار میکنم هرررر کاری فقط بار اول و دوم سخته سومین بار دیگه اوکی میشه مامانم همیشه بهم این حرفو میزد منم کمکم خیلی چیزا رو تغییر دادم برای خودم 

مطمعنم از پسش بر میای❤️❤️❤️ هر کاری تکرار میکنم هرررر کاری فقط بار اول و دوم سخته سومین بار دیگه اوک ...

ممنونم🥲🎀

درسته بار اول و دوم سخته فقد 

*نه‌لایک‌کنید..نه‌ریپ‌بزنید*‌‌

دس خودم نیست، خیلی از کارا رو نکردم، خیلی از حرفارو نزدم، فقد چون ترسیدممسخرست یکم

واقعا نیاز نیست ادم خیلی کارهارو بکنه خیلی حرف هاروبزنه..

ب جنگ بعدش نمی ارزه حتی اگه حق باتو باشه...

دمت گرم... 

اینجوری که پیداست مشتی هستی و پرطرفدار..

آدمایی ک هوش هیجانیشون بالاست این مدلی هستن...اگاهانه و باتدبیر وبا مطالعه و تحقیقن هرکاری ک بخوان بکنن و این بهترین کاره.. و بنظرم ازپختگی بالایی برخوردارین کمترادم هارو ناراحت میکنین حتی یوقتایی حق بوده که ناراحت بشن ولی انقدر دل مهربونی دارین که ترجیح میدین سکوت کنین ولی کسی و نرنجونین.درست میگم؟

دمتون گرم واقعا. موفق باشید

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
اع چرا؟ زود میخوابین؟😂

بله ده شب 

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
شما خیلی مهربونین🥲🫂

فدامدای شمااا.

مهربونی از خودته دخترناز که وجودت حقیقتا خیلی ارزشمنده 💖✨️🌹🌸🍒🫐🫂💎

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
بمونی؛لطف دارین شما.. خوشحال شدم باهاتون صحبت کردم🎀

عززیز دلی

منم همینطور گل ناز.

قدر خودت و بدون . تو یه گنجی تو این دوره زمونه