2777
2789
عنوان

درک نمیکنم سحری ها تلویزیون روشن بشه👎🏻👎🏻👎🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 50 پست
هر چی شما بگین اصلا کی جرات داره بالا حرف شما حرف بزنه

نام کاربری ات عالیع 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کانال سه نشون میده همون پسره رو

نمیتونم روشن کنم دخترم خوابش سبکه 

موقع افطار پخش نمیشه ؟؟؟ 

❤️رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره❤️                                                        🌺نذارید قهرتون با همسرتون بیشتر از چندساعت طول بکشه اگه قهر کردن عادی بشه سردی پیش میاد نیازی نیست منت کشی کنید حرف زدن عادی رو ادامه بدید 🌺

بیشتر ببینید

آخییییش رفتم اصلا متوجه نشدن چون والا نگاهههههه نمیکنن که . الان اذان هست گوشی هست بادصبا هست 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید
مامان من از بچگی یادم میاد رادیو روشن می‌کرد، چقدم رو رادیو حساس بودالان دیگه هیچی مریضه و نمیتونه ح ...

ای جان خدا سلامتشان کنه

بیشتر ببینید
یادش بخیر خونه بابام که بودم روشن میکردیم چه حس وحالی داشت.. الان خونه شوهرم خودم تنهام تو سکوت سحری ...

با این حرفت هر لحظه از ازدواج منصرف میشم 🥲🥲🥲 نمی‌خوام ازدواج کنم احساس می‌کنم اگه ازدواج کنم میرم تو عذاب الهی 

بیشتر ببینید
بازم گوشی مثل تلوزیون نیست،چون تلوزیون غیر دعای سحر هم مناجات داره هم موعظه

آخه مشکل اینجاست اولا اصلا گوش نمیدن دوما فرض کن ساعت ۴ بیدار شدی چجور حوصله تلویزیون داشته باشی راستی نور چراغ هم باید خیلی کم باشه مخالف لامپم

بیشتر ببینید
آخه مشکل اینجاست اولا اصلا گوش نمیدن دوما فرض کن ساعت ۴ بیدار شدی چجور حوصله تلویزیون داشته باشی راس ...

ما که گوش میدیم،همون صدای ریزم تو ضمیر ناخودآگاه میره،چون خونه سکوته،شما کلا خودت با تی وی مشکل داری وگرنه چیز خوبیه  

حالا چرا به تلویزیون مقاومت نشون میدید صدای گوشی که خیلی رو مخه باز تلویزیون بهتره

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔