2777
2789
عنوان

درک نمیکنم سحری ها تلویزیون روشن بشه👎🏻👎🏻👎🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 50 پست
اگه روشن نشه ازکجامیدونید باچه سرعتی باید سحری بخورید من خودم سرعت پرکردم شکمم رو باشمارش معکوس پایی ...

پس ساعت اذان و گوشی و باد صبا چی . والا تلویزیون یه مجری ریزززززز حرف میزنه هیشکی هم گوش نمی‌دهن

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوب دعای سحر پخش میشه تند تند میخوریم مسواک بزنیم و به سلامت به اذان برسیم

باد صبا و گوشی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بیشتر ببینید
من تنها روزه میگیرم گاهی اوقات ب خاطر اینکه خانواده بیدار نشن حتی برق هارو روشن نمیکنم واسه سحر چ بر ...

قبول باشه 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
پس ساعت اذان و گوشی و باد صبا چی . والا تلویزیون یه مجری ریزززززز حرف میزنه هیشکی هم گوش نمی‌دهن

نمیشه گوشی رو بگیری دست هی چک کنی 

خب تی وی راحت تره آدم با یه نگاه متوجه زمان میشه

لطفا لایک نکنید .سپاس
میونم با تلویزیون خوب نیست ۶ ساله نگااه نمیکنم

منم دقیقا 

بیشتر ببینید
ما کلا تلویزیون قطع هست فقط ماهواره ولی خانواده ام خیلی رو مخخمن همش فبلم های تکراری میبینن آخه سیب ...

باز فیلم خوبه مجری نمی‌دونم چیه

بیشتر ببینید
نمیشه گوشی رو بگیری دست هی چک کنی خب تی وی راحت تره آدم با یه نگاه متوجه زمان میشه

کوووو تی وی ریزززززز اون پایین نوشته

بیشتر ببینید