2777
2789

اکثرا جواب نمیده

ولی جواب کسای دیگ رو سریع میده

اینم بگم ۲سالونیمه ازدواج کردیم

شبایی ک شبکاره و کارش طوریه میتونن بخوابن سخت نیس پیام بدم جواب نمیده و فرداش ازش بپرسم میگ خواب بودم  یا کارپیش اومد نتونستم جواب بدم

درکل خیلی مشتاق نیست جواب پیاممو بده

امشب میترسیدم بهش پیام دادم چ میکنی

دیدم جواب نداد ۱۱ونیم بود

حالا اتفاقی الان ی پستی تو اینستا دیدم ک ۳ ساعت پیش لایکش کرده ینی دقیقا ی ی رب ۲۰ دیقه بعد از پیام من

دیدم ک بیداربوده ناراحت شدم واقعیتش

بنظرتون صب ک اومد چ واکنشی داشته باشم؟کلا دیگ ی مدت پیام ندم ک ب خودش بیاد؟یا ب روش بیارم ک بیداربوده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ول کن بابا انقد خودتو حقیر یه مرد نکنید جای چک کردن اون بشین مطالب تراپیستی عدم وابستگی به آدمای افر ...

اتفاقا خوشم نمیاد خیلی خودمو کوچیک کنم بخاطرهمین زورم اومد

امشبم چون تازه ی هفتس اومدیم خونه جدیدمون اولین شیفت شبکاریش بود میترسیدم بخ‌وابم

ی بار زنگ نزد ک حالمو بپرسه

من نامزدم توی اینستا پیامامو دیر سین میکرد(تو مکالمه تلگراممون همیشه سریع) 

منم چندبار بهش گفتم گف میژارم سر فرصت با دقت ببینم ولی من بدم اومد

تا قهر کردم هیچی براش نفرستادم پیاماشم فقط لایک. کردم تقریبا یه هفته تا عصبی شد و گف دیگ اینکارو نکن درس عبرت شد براش😒

آدم به آدمی تکیه کرد، زمین خورد

من نامزدم توی اینستا پیامامو دیر سین میکرد(تو مکالمه تلگراممون همیشه سریع) منم چندبار بهش گفتم گف می ...

ن این لج بازه 

من قبلا تو اینستا خیلی براش پست میفرستادم میدیدم ی هفته اس ندیده پیاممو

دیگ نفرستادم تا خودش فرستاد

ذوباره من براش ی چی فرستادم دیدم ۳ روز بعدش دیده

اینک نادیده میگیره و ی جوری رفتارمیکنه ک براش مهم نیس اعصابمو خورد میکنه منم دیگ چیزی نمیفرستم براش

ن این لج بازه من قبلا تو اینستا خیلی براش پست میفرستادم میدیدم ی هفته اس ندیده پیاممودیگ نفرستادم تا ...

توهم عین رفتار خودشو بکن 

دقیقا منم ۲ ۳ ماهی میشه مثل خودشم این جوابه براشهرچقد بهش توجه نشون میدم بدتر کم محلی میکنه ولی هرچق ...

اره میتونم بگم اکثر مردا این اخلاقو دارن ذاتشون اینجوریه

ولی دقت کردی هرچقد کمترمحلش بزاری بیشتر جذبت میشن

اره بابا وقتی خیلی قربون صدقشون میری لیلی ب لالاشون میژاری فکر میکنن خبریه😂

من این ثابت شده بهم واقعا

اهمیت نده بزا بفهمه جواب دادن پیام کلا یه دیقه هم طول نمی‌کشه

میدونی باخودم میگم زنگ میزنم جواب میده ولی پیامامو ک جواب نمیده منم پیاماشو جواب نمیدم منم بهونه دارم میگم خونه رو جم و جورمیکردم یا غذا میزاشتم و ازاین بهونه ها