2777
2789

انشالله هرچی از خدا میخواید و به صلاح بهتون ببخشه 

میخوام چند دقیقه وقتتون بگیرم و از قدرت ذهن و باور براتون بگم که تازگی ها توی فامیل خودمون اتفاق افتاده 🔥💫

توی فامیل های ما یک خانواده محترمی هستند که ۳ تا پسر و یک دختر داره ،دختر بچه سوم خانواده س 

پدر خانواده اوضاع مالی خوبی نداشت و از روز ازدواج شون تا دو ماه پیش که حدود (۴۰ ) میگذره می‌گفتند مستاجر بوده 

من خودم یادمه زمانی که بچه بودیم دختر این خانواده (گلناز) همیشه تیکه کلام ش این بود که من خانواده مو نجات میدم و همشون پولدار میکنم و خودم میرم خارج زندکی میکنم 

این حرف گلناز شاید کسی نبود که توی فامیل ما نشنیده باشه و یواش یواش دیگه حرفش خنده دار شد بود مخصوصا برای دخترای فامیل 

تا اینکه دو تا برادرها ازدواج کردن ولی گلناز همچنان خواستگار نداشت و دیگه توی فامیل به عنوان دلسوز بهش نگاه میکردن  

ولی گلناز همچنان با تمام باور و ایمان خدایی ش 

همون حرف میزد می‌خندید، تا اینکه برادر سوم هم ازدواج کرد و گلناز مونده یک پدر مادر پیر (۶۲،۳ساله) گلناز همچنان میگفت من شما رو نجات میدم و خودم‌میرم خارج زندگی میکنم و شوهر من پولدار و ثروتمند خواهد بود 

تا اینکه بخاطر مشکلات مالی خانواده گلناز مجبور شد از یک خانم مسن از طریق موسسه های پرستاری مشغول بکار بشه و از یک خانم مسن نگهداری کنه و این یک سال ادامه داشت تا اینکه 

خدا ورق زندگی شو برگردوند 

خانم مسن یک نوه پسری داشت که ۱۵ سال بود در کانادا زندگی می‌کرده و اونجا گویا مدیر یک کمپانی بزرگ بوده و بسیار ثروتمند 

وقتی برمیگرده ایران که مادر بزرگ شو ببینه این گلناز خانم (با ایمان ) رو میبینه و به خواسته مادربزرگش که خیلی تایید و سفارش میکنه که خیلی دختر خوبی و .... 

با گلناز ازدواج‌می‌کنند 

خلاصه افکار مثبت و ایمان به خدا و باور هاش جواب میده 

آقای مهندس اختیارات کلیه املاکش رو در کرج مسپار به برادر بزرگ گلناز 

برای برای دوم یک خشکبار فروشی میزنه 

برادر سوم ش با خودشون میبرن کانادا ودر کارخونه خودشون مشغول کار میشه 

برای پدر مادرش بعد از سالها خونه بزرگ ماشین و یک پس انداز 

و حالا دخترهای فامیل موندن این همه نعمت خدایی

و گلناز خانم خداروشکر در کانادا داره نون باورهاشو میخوره 

امروز وقتی شنیدم کلی اشک ریختم که باورها چه میکنه و ما غافل هستیم🥹💙💫

بچه ها این متن توی یکی از کانالای ایتا بود گفتم براتون بزارمش شما هم بخونید و لذت ببرید

این از ی کانال تو تلگرام برداشتم 

یکی دیگه ام خودم میگم بهتون

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چه قشنگ 

همیشه باید به خدا حس ظن داشته باشیم

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

بیشتر ببینید

گلناز خانواده رو نجات نداده 

نوه کسی که ازشون مراقبت کرده درواقع خانواده رو نجات داده تازه ایشون اموالشو هر وقت بخواد نی تونه پس بگیره 

من به این چیزا نمی گم خفن چون تو محدوده امن نیستن 

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...

یکی از آشناهای ما دوبار ازدواج می‌کنه و هردو بار منجر به طلاق میشه بعد از طلاق دومش از شهر می‌ره به تهران اونجا تو ی آرایشگاه مشغول به کار میشه بعد از یمدت ی خانم اهل ترکیه بعنوان مشتری میاد از این دختر خوشش میاد برا پسرش خواستگاری می‌کنه الان این فامیل ما آلمانه وضعشون هم توپه خداروشکر 

والا من که فقط تو داستانا دیوم پسر خانواده از کانادا پاشه بیاد کسی که زیر مادر بزرگشو تمیز میکنه بگیره! 

خودشم دخار خل وضعی که حتی اگه تو ذهنشم اون هست رو هی پیش هر کس و ناکسی بیان میکنه اخه تو ایران و کانادا یه دختر فخیم و تحصیل کرده و اصیل پیدا نمیشه !