2777
2789
یکم از کامنتات رو خوندم همه هیت داده بودن بهتولی من به شخصه ناراحت میشدم وقتی آدم مهمون دعوت میکنه ی ...

دقیقا من موندم چجوری یه عده میگن چه اش‌کال داره سرتاپاش اشکاله .پاگشا یه باره حداقل دوسه جور غذای مجلسی میخواد.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خوب حداقل قیمه ای قورمه ای چیزی میزاشت کرفس رو خیلیا دوس ندارن

من متنفرم از کرفس😒😒

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

بیشتر ببینید

هااا هااا من مادر شوهرم برا پاگشا غذا مونده دو روز قبلو گذاشت. ،اولین بارم اش رشته گذاشت!!!خیلی هم پسرش و شوهرش تشکر میکردن که چقدر زحمت کشیده ،،،،پیشونیشم بلنده اساسی ،،،،دختراشم مثل خودشون و اقبالشون بلند ،،غذا هم نمیپزن همش رستوران ،،شانس دارن ،،منم یا مدرک خیلی بالا همش باید حمالی کنم ،،میان میخورن می‌رن پشت سرم حرف میزنن ،،منم دیگه مهمونی نمیدم ،رعاقل شدم رفت و آمد نمیکنم !!بهبه 

منم دوست ندارم ولی به مهمونی بقیه اینطور دهن کجی نمی کنم البته ایشون تازه عروسه و هنوز نرفته سر زندگ ...

.اتفاقا منم تو دوران عقد منزل یکی از اقوام شوهرم دعوت شدم و بنده ی خدا غذا کرفس گذاشته بود 

بنظرم اینکه صاحبخونه کرفس بذاره اونقدی بد نیست که غیبت کردن و تمسخرش بده

چند مدل غذا درست کردن کلا اشتباهه

من معمولا دو یا سه نوع خورش و یک برنج می پزم. بچه هام هم یک نوع فست فود مثل لازانیا یا چیکن استراگانف کمک می کنند و می پزند. ولی از هر کدوم به مقدار نصف تعداد مهمان ها یا حتی کمتر. هم سفره زیباست. هم اینکه بعد از مهمانی مقداری میدم دخترم که ازدواج کرده و دانشجو هست ببره. یا به بچه های فامیل که تهران مجرد زندگی می کنند میبرند. اندازه یک وعده برای فردای خودم نگه می دارم که فردا خسته ام دیگه غذا نمی پزم. خورش هم معمولا فسنجان با بوقلمون می پزم. خورش مرغ هم می گذارم. بادمجون و گوجه بدون گوشت می گذارم و اینطوری  گرون در نمیاد. برای افطار سوپ هم می گذارم. میشه ارزان دربیاری و چند نوع هم غذا بگذارید. حتی میشه غذای اضافه رو تو فریزر بگذارید ولی اون شب مهمان رو تحویل گرفتید. 

آخه دختر شاه پریونن

بخدا من خواهرم کاتاداست قسم میخورد اینجا مهمونی دعوت میشیم کسی پا نمیشه ازت پذیرایی کنه ...هر کی می‌ره تو آشپزخونه از تو قابلمه غذا می‌کشه میخوره اونم یه غذای ساده 

بخدا من خواهرم کاتاداست قسم میخورد اینجا مهمونی دعوت میشیم کسی پا نمیشه ازت پذیرایی کنه ...هر کی می‌ ...

آره بابا خودمم تو پیج بلاگرایی که اونجا زندگی میکنن دیدم بخدا همکارای شوهرشو دعوت کرد همه پا شدن کار کردن.ایرانیا دچار افراط وتفریط شدن متاسفانه.چشم وهم چشمی باعث شده از هم دور شیم.من خودم سر چشم وهم چشمی که خیلیا میکردن مجبور به قطع ارتباط شدم.