2777
2789
عنوان

شوهرم باهام دعوا کرد

752 بازدید | 64 پست

صبح زود منو بیدار کرده میگه برو باشگاه من بدنم درد میکنه بعدش میگه تو تنبلی هیکلت واست مهم نیس مثل مامان چاقت بعدش گفتم من برم باشگاه باز بدنم درد میگیره بعدم باید بیام دوش بگیرم نمیتونم ناهار درست کنم گفت تقصیر خودته باید برنامه ریزی کنی من که نمیتونم هر روز ۱۲ ظهر از خواب بیدارت کنم بگم چی میل دارین و مثل سگ رفت تو گوشیش بعدم رفتم دستشویی اومد محکم زد ب در گفت از این به بعد از دستشویی من استفاده نکن برو از اون یکی دستشویی استفاده کن خیلی بهم برخورده

بنظرتون ناهار درست کنم؟

تازه رفتم با لحن خوبم بهش گفتم چی واست درست کنم باز مثل سگ گف هرچی خودت میخوای نمیدونم

روانیم کرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولش کن حتما از جای دیگه اعصابش خرد بود ،وزنت چقدره مگه 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بیشتر ببینید

چه منطقیه که باشگاه نمیرم چون بدنم درد میگیره؟

خب چند روز میری بعد عادت میکنی

برای ناهار هم مقدماتش رو از شب قبل آماده کن که ظهر ناهار آماده باشه 

این همه زن که هم سر کار میرن هم باشگاه ، همیشه هم غذاشون آماده است به نظرت چیکار میکنن

واااای اخه ابن چ حرفیه چ اصراری داره بری باشگاه من شوهرم گاهی میگ فققط ب خاطر خودم میگف ی ماه رفتم دوست نداشتم الان دیگ اصلا نمیگ حتی از شوخی گاهی میگ تپل و اینا ناراحت میشم بعدش از دلم درمیاره میگ اگ من زن تپل نمیخواستم نمیگرفتمت واقعا اعصابم خورد شد 

۵۷

وزنت که خیلی خوبه، مردا یه چیشون میشه بخدا

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بیشتر ببینید