2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ن سوپ بود قبلش برای افطار که اونم مزه نداشت نخوردم

پس دیگه داری کلاس میذاری کلا    

اگر راهنمایی من برات موثر بود برام دعا کن به شغل و رتبه ای که میخوام برسم . متشکرم عشق بهت .

اشکالی نداره برنج و ماست و هرچی اطراف غذا گذاشتن میخوردی خورش رو نمیخوردیپیش میاد ادم بره جایی مهمون ...

از قصد نخورده بابا   سوپشم نخورده ب بهانه بیمزه بودن   اونوقت داری راهکار میدی ماست بخور 🤣

اگر راهنمایی من برات موثر بود برام دعا کن به شغل و رتبه ای که میخوام برسم . متشکرم عشق بهت .

چتونه 

اسی رو هم خوردید 

بعد پست های خودتون میبینم بر خلاف کامنت هاتونه

کد غذایی

کد لباسی 

اینا به گوشتون خورده؟ با کت و شلوار می‌رید استخر؟ با لباس مجلسی می‌رید سر کار ؟ نه 

پاگشا هم یه کد غذایی داره

مثلا املت رو نمی زارن سر سفره پاکشا 

عدسی رو نمی زارن سر سفره عروسی

کرفس هم مناسب پاگشا نیست 

اول اینکه همگانی نیست دوم اینکه خیلی برا اولین دعوت ساده هست 

من دوستم دعوام کنه قرمه سبزی یا کرفس بده کلی خوشحال میشم

همون خواهر شوهر هم برا بار دوم یا سوم دعوتشون می کرد و کرفس یا قیمه یا قرمه میداد مشکلی نبود 

ولی برا پاگشا درست نیست 

اسی نخورده و ندیده که نیست چیزی که فراوان هست داخل خونه های ایرانی خورش هست 

مسیله سر اینه که حس کرده بهش بی احترامی شده 

مام بریم خونه کسی ایراد نمی گیریم 

ولی ته دلمون ناراحت می‌شویم اگه مثلا برا مناسبت خاص دعوت کنه و خیلی ساده بگیره

می تونست نفری یه سیخ کباب با کرفس بزاره که خب باز میگیم انتظاری نیست چون گرونیه 

می خواست یه دست بزاره مرغ و سوپ با آب همون مرغی که پخته و سالاد می زاشت

حالا باز می گیم نداشتن که با توجه به اشاره ای که اسی کرد وضع شون معمولی هست دیگه برا به شب پاگشا یه جوری تدارک می‌دیدن ولی بازم میگیم نداشتن 

می تونست کرفس بزاره با چند تا دلمه فلفل و سوپ

دلمه خرج آنچنانی نداره یه مشت برنج و سبزیجات معطر هست گوشت هم کنم بریزی اوکیه

می تونست دو تا کاسه کشت بادمجون هم کنارش بزاره 

مسیله هزینه یا نخوردگی اسی نیست

مسیله مهمون نوازی ما ایرانیا هست و آداب مهمون داریمون مخصوصا برا پاگشا که کل زندگی آدم یه باره 

مسیله وقت گذاشتن هست و چقدر اسی‌ پیش روی خانواده اش شرمنده شده 

بار دوم سوم پست هست اونی که ایراد بگیره 

البته بازم خودت ناراحت نکن شاید شوهرش گیر میده

شاید مشکلی پیش اومده 

دلیل بر بی ارزشی تو نیست

شاید فرهنگش ندارن

شاید به خیال خودش خوب بود 

تو عمرم کرفس نخوردم یه جز تو ترشی 

حس میکنم نمیشه خورد سفت نیست ؟

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

چتونه اسی رو هم خوردید بعد پست های خودتون میبینم بر خلاف کامنت هاتونهکد غذاییکد لباسی اینا به گوشتون ...

آفرین 👌🤌🤏❤️

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

مادرشوهر من واسه پاگشام ته قابلمه یه کفگیر برنج داد.بال مرغ رو داد دستم گف برو بپز واسه منم سینه مرغو کباب کن بیار بخوریم🤪

بیخیال هر چی سبک تر بگیرن عوضشو تو راحتتر میگیری.

اگه زیادی بریز بپاش کنن .توهم بابد همونطور باشی.

الان بهتره

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
بیشتر ببینید
چتونه اسی رو هم خوردید بعد پست های خودتون میبینم بر خلاف کامنت هاتونهکد غذاییکد لباسی اینا به گوشتون ...

واقعا چه حالی داشتی انقد نوشتنی🥴

قسم به وعده شیرین مَنْ یَمُت یَرَنی من ایستاده بمیرم به احترام علی♥️

خداییش بعضیا چه حرفایی میزنن!!!!

وضعیت اقتصادی مملکت و گرونی رو آیا دیدید؟؟؟ 

که میگید طرف باید چند جور غذا بذاره یا یه غذای شیک و مجلسی بذاره! 

توقعتون خیلی بالاست ! 

بنده خدا دستش درد نکنه کرفس گذاشته ، هم هزینه داره هم زحمت

توقع شما منصفانه نیست! 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بیشتر ببینید

پررو.مگه واسه شکمت رفتی

بدبختا خبر ندارن چه عروس ادایی ای گیرشون اومده 

نباید تورو اصلا دعوت میکردن

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..