2777
2789
عنوان

مخارجم تو عقد گردن شوهرمه اجازم دست بابامه جالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 4247 بازدید | 176 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فحش بده فحش بده😄😄به نظرت فحش های یه آدم ‌کافری مثل تو برام مهمه؟؟؟؟🤣🤣عزیزم فحش بده خودت و اصلا ج ...

انقدر مادر جن ده هستی گه وقتی از مادر خرا بت یاد میگنم لذت میبری 

فحش بده فحش بده😄😄به نظرت فحش های یه آدم ‌کافری مثل تو برام مهمه؟؟؟؟🤣🤣عزیزم فحش بده خودت و اصلا ج ...

وقتی در مورد مادر هر زت صحبت میکنم خندت میگیره چون همیشه زیر همه دیدیش

مادر ج نده ای بت بر نمیخوره بیا از ک و نم بخور ج نده پدر

نی نی یار میشه رسیدگی کنین؟؟به امام علی توهین کردن منم جوابشو دادم اینجوری برخورد کردن

@نی_نی_یار_99‍ 

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔
نی نی یار میشه رسیدگی کنین؟؟به امام علی توهین کردن منم جوابشو دادم اینجوری برخورد کردن@نی_نی_یار_99‍

امام علیت بزنه به کمرت فکر کردی برام کاربریم مهمه انقدر در مورد مادر خرابت حرف میزنم که نی نی یار تعلیقم کنه

نی نی یار میشه رسیدگی کنین؟؟به امام علی توهین کردن منم جوابشو دادم اینجوری برخورد کردن@نی_نی_یار_99‍

مادرت تو خرابه ها بدنیا اوردت جن ده هزار پدر کس ش رو تو خرابه ها به هوا داد چقدزم لذت میبری از جن دگی مادرت صحبت میشه

مادرت ک س پاره هست و خودتم ه رزه پدرتم حروم زاده نا مهلوم

نی نی یار میشه رسیدگی کنین؟؟به امام علی توهین کردن منم جوابشو دادم اینجوری برخورد کردن

@niniyar‍ _2

🌱‌تا میتونید نَفَهمید ، فَهمیدَن دَرد دارِه :(:💠💔