2777
2789

بچه ها من سنم بالاست ولی میخوام ادامه تحصیل بدم و دانشگاه برم 

اما نمیدونم چه رشته ای بخونم 

یعنی بین چند تا رشته دو دلم

شما چی خوندین ؟

با رشته اتون کار کردین یا فقط گذاشتین تو کمد 😁

من یه سال روانشناسی خوندم بعدش انصراف دادم بعد ۲ سال دوباره برای کنکور میخونم 🤦🏻‍♀️ ولی الان پشیمون شدم 

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینو بدون دانشگاه تاثیری نداره

چندتا از فامیلای ما ازاد خوندن و شاغلن خداروشکر من خودمم دانشجو دانشگاه آزادم قرارع بعد اتمام تحصیل برم سرکار

دانشگاه تاپ برا ریپلای کردن ب اونور خوبه

البته پول باشه همه چی حله

ننم جانی کن بزار برو.....💔😏بده شش

کارشناسی زیست و. ارشد بیوشیمی دارم

یه مدت تدریس میکردم برای زیست

بعد یه کار غیرمرتبط داشتم مربی پیش دبستانی بودم

و تو تمام این مدت از دوران دانشجویی کارشناسی ترجمه هم انجام میدادم

اما الان چند ساله مامان خونه دار هستم و مدرکم فعلا به درد دخترم میخوره که میتونم بهش کمک درسی برسونم

من خودم عمران خوندم 

ولی نتونستم حرفه ای وارد بشم

بنظرم عمران برای من که زن بودم محدود بود و دست و پام انگاری بسته بود و نتونستم توش پیشرفت کنم

محیط مردونه بود ... اونم تو شهرستان کوچیک ...

و اینکه تو رشته عمران اگر خودت پول داشته باشی و بتونی ساخت و ساز کنی خیلی خوبتره

چرا انصراف دادی

چون دو قلو هستم خواهرم سال ۳ پزشکی هست و فامیل زیاد بهم تیکه پروندن گفتم بزار شانسم امتحان کنم چی میشه

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨