2777
2789
عنوان

خدایا منو گاو کن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 60 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یاد یکی از آشناهامون افتادم 

می‌گفت دخترم امتحان نهایی داره 

درصورتی که سال آخرش رو تموم کرده بود و این دومین سالی بود که کنکور میداد 

کلا مشغول کنکور بود 

😑😑فکر کنم دخترش سه یا چهارتا درس رو  افتاده بود و مادرش پز میداد 

😂😂به مامانم گفتم خب میگفتی بهش که دیگه تکرار نکنه تا آبروی بچش رو همه جا ببره

لعنت به مامانت نکن. هر چی شد بکو مادرم ارزپس خودشو تو من تصور میکنه. من ارزوی دیگه ای دارم

مامانم گفته من هیچی دوس ندارم فقطپزشکی😐 تازه اینم ک فرهنگیان ثبتنام نکردمو رفته به فامیلا گفته.

اصلا حرف مردم واست مهم نباشه فردا رو بیخیال درس شو اول خوب بخواب بعد یه صبحونه توپ بزن برو بیرون  به آسمون نگاه کن نفس عمیق بکش به بچه های مار نگاه کن به بی‌پولی مردم نگاه کن  برو تو بیمارستان دکترا رو ببین پرستاران رو ببین رفتارشان احترامشان رو محیط کارشون رو بیا بیرون فکر کن تصمیم بگیر رو به آسمون دستاتو ببر بالا و محکم بزن تو سر خودت با این درس خوندنت

من نمیدونم پدر و مادرها به چه حقی ارزوهای خودشون را از بچه هاشون میخواند. اگه خیلی ادعاشون میشه خودشون درس بخونند و هر رشته ای دوست دارند برند. من هر پدر و مادری را ببینم که اینقدر با اعصاب و روان بچه شون بازی میکنند میگم اگه خیلی مدعی هستی برو یه کتاب رمان بگیر بشین بخون ببین میتونی که از بچه ات اینقدر توقع های نابه جا داری. 

کنکور اعصاب و روان را نابود میکنه دیگه چه برسه کسی دیگه بیاد بدترش کنه

متاسفم برات 😒

یعنی چی لعنت به مادرم ؟

به خاطر یه درس کوفتی باید به مادرت لعنت بفرستی ؟

واقعا بعضی وقتا دخترای نمک نشناسی مثل تو رو میبینم از بچه اوردن پشیمون میشم😒

ان‌شاءالله به زودی به گاو تبدیل شی چون لیاقتت همینه🌱

یاد یکی از آشناهامون افتادم می‌گفت دخترم امتحان نهایی داره درصورتی که سال آخرش رو تموم کرده بود و ای ...

ترمیم کرده عزیزجان، نیوفتاده همه باید این کارو کنن

زندگی را زندگی باید کرد.....🙃🦋

نه دیگه لعنت چیه... مادره ذوق دارهسعی کن تلاشتو بکنی برای سال بعد اگر امسال فکر‌میکنی‌موفق‌ نمیشی

بخدا خستم از خودم.. اصلا هرروز اراده میکنم بکوب تو اتاق باشمو درس بخونم ولی باز نمیشه.. یا یجا میریم مهمونی منم بزور میبرن.. یا سه ساعت درگیر چیزای مضخرف میشم