2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتاش که نمیاد عموش میاد

چرا نمیاد؟ کلا تو فیلم حذف ‌شذه؟ بهبود چی 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
وای تو چقدر خنگی

🤣🤣🤣 آخه الان دیدم نوشتن پسر واقعی فهمیه گیج شدم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
فعلا نصف تاپیک های سایت پایتخت

اره دیگه من میگم هرشب یچیزی اینجا مد میشه امشب پایتخت بحث داغه نی نی سایته🤣

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید
یه مشت بلاگر مسخره رو اوردن کردن بازیگر

ولی خدایی سارا نیکا چون از بچگی بودن خیلی حس خوبی بود ک یوذن

اینکه دیالوگ نداشتن ک تقصیر خودشون نبود

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید
زیر چشماش چروک شده قیافش خسته شده

خب سنش رفته بالا .مگه شما میتونید جلو بالا رفتن سن بگیرین !!مهم اینکه الان کاری که خیلی ها نمیتونن بکنن و ارزوشو دارن ایشون کرده ....کم کردن وزن مساویه با اعتماد به نفس بالا و بالا رفتن سلامتی ‌حالا لپ اویزون داشت خوب میشد ....

بهتاش نمیاد عموش میادنمیدونم کی

بهتاش هست میاد بابا تو تیزر فیلم بود 

بیشتر ببینید
اره دیگه من میگم هرشب یچیزی اینجا مد میشه امشب پایتخت بحث داغه نی نی سایته🤣

مامان من دست از ستایش نمیکشه 

میگم حداقل پایتخت ببین

میگ نه میخوام ستایش ببینم ممد اعدام میشه یا ن

بیشتر ببینید
با ۲۰ دقیقه قضاوت کردی؟😂

اره اگه فیلمباز باشی قشنگ مشخصه 

مخصوصا که این سریال پنج سری موفق داشته 

هر پنج فصل تو همون قسمت اول ادمو جذب می‌کرد 

ولی سری کاملا متفاوته 

از ماهیت اصلی فیلم خارج شده