2777
2789

بخدا میگفتم شوهرم اصلا خیانت نمیکنه درسته تا حالا نکرده ولی از وقتی عضو اینجا شدم دیگه اصلا بهش اعتماد ندارم .انقد خانوم خوب و متین تو سایت دیدم که شوهراشون اعتماد داشتن ولی خیانت دیدن حدا شر گرگ بیابون نیاره

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔
بیشتر ببینید

خیلی ذهنو بیمار میکنه منم یمدت اینجوری شده بودم دیگه این تاپیکارو نمیخونم حس میکنم به عمد دارن رواج میدن وگرنه چرا این تاپیکارو پاک نمیکنن ؟ حالا خدا نکنه ما یچیز مسخره بنویسیم زرتی پاک میکنن و تعلیق بدون توضیح 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

محیط این سایت سمیه

اگر اینجوریه که شوهرتون هم نباید به شما اعتماد کنه چون خیانت زن و مرد نمیشناسه در هر دو جنس هست

ذهنتون رو مثبت نگه دارید

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙S

بیشتر ببینید
الان همه میان میگن طلاق بگیر😐

اره یه مشکل کوچیک داشته باشی همه میگن طلاق

هرکی خواست دورازجون سوارت بشه جوری بزنش زمین که دیگه پانشه چون اگ پاشد دیگه ول کن نیس .🌴🍁تواین دورو زمونه یاباید گرگ باشی بِدَری یا بره باشی و دریده شی�🍂🍂🌷🌾�🐲🐲🐎🐏🍂🍂🌿 🍂🌷🌐�.👊خلاصه کلام من دل خوشی از این جماعت ندارم😠😔😔
بیشتر ببینید

جو اینجا خوب نیست

ببخشید من همه رو نمیگما

اما وقتی توی تاپیک خیانت و....  میری فرض کن در دنیای واقعی رفتی توی یه جمعی که همه خانم های مطلفه یا خیانت دیده هستن

کسی اونجا از وفاداری شوهرش نمیگه

اصلا موضوع بحث و گفتگو درباره کساییه که اینجور مشکلات دارن

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی؟ 🤍  

این سایت هیچ پوینت مثبتی نداره 

فقط باعث میشه به زمین و زمان بدبین بشی 

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

عزیزم اینجا خیلیا بخاطر پربازدیدی تاپیکهای الکی میزنن 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

خیلی ذهنو بیمار میکنه منم یمدت اینجوری شده بودم دیگه این تاپیکارو نمیخونم حس میکنم به عمد دارن رواج ...

خدا شفات بده 

تو خودت ذهنت بیماره با این طرز فکر 

اتفاقا همه این تاپیک ها مال تک تک خانومایی هست که مبان درد و دل میکنن و راز زندگیشون رو میگن و عین واقعیت هست،،، چون کسی اینجا کسی رو نمیشناسه 

بنظرم ابنا همه تحربه زندگی هست 

اره یه مشکل کوچیک داشته باشی همه میگن طلاق

خب دیگه نیا اینجا عزیزم بعدم دیگه فکرای منفی نکن انقد انرژی منفی با اینجور فکرا به خودت جذب نکن همیشه هم صدقه بده 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید