2777
2789
عنوان

شوهرم کفش کثیفشو فرو کرد تو دهنم

3135 بازدید | 114 پست

شوهرم پریشب میخواست دندون لق بچه مو بکنه بچه م خیلی ترسیده بود و داشت گریه میکرد منم بغلش کرده بودم بعد کندنش گفت تو نباید جلو باید به من بگی نکن و اینا باید با من یکی باشی، منم گفتم خب بچه داشت از اضطراب و ترس سکته میکرد، شروع کرد فحش دادن تو مادر احمقی هستی، بی شعوری، گاوی، منم عصبی شدم کفش تازه شو پرت کردم تو حیاط، یه خط کوچیک افتاد رو کفشش کفش کثیف گلیشو آورد با عصبانیت مالید به صورتم فرو کرد تو دهنم لبم پاره شد دندونم پر از شن و کثیفی، همشم تهدیدم میکرد که گ...ه میدم بهت وایساااا، منم خیلی ترسیدم از تهدیدش عذرخواهی کردم، ولی الان از حرص کارش دارم خفه میشم، هیچوقتم از کاراش پشیمون نمیشه ،تازه انتظار داره من برم سمتش و بهش حق بدم، بخاطر دخترم دارم تحملش میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😨😨

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بیشتر ببینید

معذرت میخوام

با این مازوخیسم زندگی نکن عزیز دل 

بچتم دارین مریض میکنین گناه داره بعد ها شاید آسیب ببینه ب خصوص این ک دختره 

برید مشاوره یا طلاق بگیرن سر ی کفش بسم الله 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

با این روند پیش برین دخترت بیشتر از همه آسیب میبینه

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
بیشتر ببینید